Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 21.03 bodu na článek (29 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 19.11 bodu na článek (111 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.41 bodu na článek (175 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.245x, což odpovídá cca 482.391-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Tricky je na třinácté desce nejpřesvědčivější, když se blíží Massive Attack
Bylo by nefér zastírat, že nová nahrávka "ununiform" někdejšího průkopníka triphopu je jen stínem toho, co skládal dříve.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.10.2017 v 07:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 08. 10. 2017

Související články

Legenda trip hopu Massive Attack přijede na festival Metronome. V Praze oslaví 30 let od vzniku
Před dvaceti lety vydali Massive Attack album Mezannine, s nímž se poprvé dostali na vrchol britského albového žebříčku.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.3.2018 v 12:05, zobrazit podobné
Tajemný autor graffiti Banksy je Robert Del Naja z Massive Attack, prořekl se hudebník Goldie
Britský DJ a vizuální umělec Goldie se v rozovoru prořekl, že Banksy je člen kapely Massive Attack Roberta Del Naja.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.6.2017 v 12:05, zobrazit podobné
Hudební fajnšmekry čeká léto snů: Massive Attack zahrají v Praze!
Česko čeká hodně horké léto. Tedy alespoň po hudební stránce. Poté, co v pondělí obletěla republiku zpráva o tom, že v létě u nás zahrají legendární Rolling Stones, v úterý prosákly zprávy o tom, že uši a oči českých fandů potěší další hudební velikáni. Do Prahy přijedou Massive Attack!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 27.2.2018 v 07:03, zobrazit podobné
Recenze: Massive Attack v Praze předvedli velkou politickou show, nezapomněli ani na pálení trenýrek
Vyjádřili se k uprchlíkům, ničení památek, dronům a z českých médií citovali pálení trenýrek prezidentem Milošem Zemanem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.6.2018 v 17:05, zobrazit podobné
Massive Attack se po šesti letech vrací do Česka, vystoupí na festivalu Rock for People
Zakladatelé a průkopníci trip hopu vystoupí začátkem července jako hlavní hvězdy na festivalu Rock for People. Bristolské duo vydalo koncem ledna EP Ritual Spirit, na kterém hostuje i zpěvák Tricky. Kapela se do České republiky vrátí po šesti letech. 22. ročník Rok for People se koná mezi 3. a 5. červencem v hradeckém Festivalparku, a dále na něm zahrají například The Offspring, Bullet for My Valentine, The 1975 nebo Enter Shikari.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.3.2016 v 12:04, zobrazit podobné
Festival Rock for People s hvězdami jako The Offspring nebo Massive Attack už odpočítává dny
Hudební festival Rock for People, který se koná 3. až 5. července na letišti v Hradci Králové, nabídne koncerty Massive Attack, The Offspring, Bullet for My Valentine, Five Finger Death Punc, Chvrches, The 1975 či Nero. Zcela poprvé se v České republice představí mimo jiných ikona slam poetry Saul Williams nebo hororové duo Ho99o9. Aktuální cena vstupenek na celou dobu akce je 1650 korun (zakoupeno do pátku 1. července). Návštěvníci se do festivalového areálu dostanou kyvadlovou dopravou z autobusového a vlakového nádraží. Policie v souvislosti s festivalem posílí hlídky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.6.2016 v 15:05, zobrazit podobné
Recenze: Massive Attack stále patří do světové extraligy. Z jejich setu na Rock for People mrazilo
Po zklamání s unavenými a špatně nazvučenými The Offspring měli druzí headlineři festivalu Rock for People vcelku snadnou pozici. Na kompromisy se ale nehrálo a jejich show (jako obvykle) tnula do živého.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.7.2016 v 15:04, zobrazit podobné
Massive Attack proměnili v novém klipu obličej Cate Blanchett v sochu
Kapela již v minulosti představila ve svých videích známé herečky a modelky, například Rosamund Pike nebo Kate Moss.
Celebrity v článku: Cate Blanchett
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.8.2016 v 16:05, zobrazit podobné
Na festivalu Metronome zahrají Sexy Dancers. Oslavíme tu vznik, desku i rozpad, říká Dan Bárta
Na Metronomu zahrají i The Chemical Brothers, Massive Attack, John Cale nebo David Byrne.
Celebrity v článku: Dan Bárta
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.4.2018 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Eminem překvapil. Na nové desce se sebevražedně pouští do všeho, co ho štve
Eminem svou verbální ekvilibristikou na nové desce rozdává pohlavky Donaldu Trumpovi i mladším generacím.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 3.9.2018 v 12:10, zobrazit podobné



TOPlist