Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 24.75 bodu na článek (44 článků)
  2. bleskove.cz:
    Ø 23.13 bodu na článek (15 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 22.54 bodu na článek (87 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.389x, což odpovídá cca 489.905-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Tricky je na třinácté desce nejpřesvědčivější, když se blíží Massive Attack
Bylo by nefér zastírat, že nová nahrávka "ununiform" někdejšího průkopníka triphopu je jen stínem toho, co skládal dříve.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.10.2017 v 07:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 08. 10. 2017

Související články

Tajemný autor graffiti Banksy je Robert Del Naja z Massive Attack, prořekl se hudebník Goldie
Britský DJ a vizuální umělec Goldie se v rozovoru prořekl, že Banksy je člen kapely Massive Attack Roberta Del Naja.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.6.2017 v 12:05, zobrazit podobné
Massive Attack se po šesti letech vrací do Česka, vystoupí na festivalu Rock for People
Zakladatelé a průkopníci trip hopu vystoupí začátkem července jako hlavní hvězdy na festivalu Rock for People. Bristolské duo vydalo koncem ledna EP Ritual Spirit, na kterém hostuje i zpěvák Tricky. Kapela se do České republiky vrátí po šesti letech. 22. ročník Rok for People se koná mezi 3. a 5. červencem v hradeckém Festivalparku, a dále na něm zahrají například The Offspring, Bullet for My Valentine, The 1975 nebo Enter Shikari.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.3.2016 v 12:04, zobrazit podobné
Festival Rock for People s hvězdami jako The Offspring nebo Massive Attack už odpočítává dny
Hudební festival Rock for People, který se koná 3. až 5. července na letišti v Hradci Králové, nabídne koncerty Massive Attack, The Offspring, Bullet for My Valentine, Five Finger Death Punc, Chvrches, The 1975 či Nero. Zcela poprvé se v České republice představí mimo jiných ikona slam poetry Saul Williams nebo hororové duo Ho99o9. Aktuální cena vstupenek na celou dobu akce je 1650 korun (zakoupeno do pátku 1. července). Návštěvníci se do festivalového areálu dostanou kyvadlovou dopravou z autobusového a vlakového nádraží. Policie v souvislosti s festivalem posílí hlídky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.6.2016 v 15:05, zobrazit podobné
Recenze: Massive Attack stále patří do světové extraligy. Z jejich setu na Rock for People mrazilo
Po zklamání s unavenými a špatně nazvučenými The Offspring měli druzí headlineři festivalu Rock for People vcelku snadnou pozici. Na kompromisy se ale nehrálo a jejich show (jako obvykle) tnula do živého.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.7.2016 v 15:04, zobrazit podobné
Tricky v Praze
Tricky se chystá do Prahy a vystoupí pod svým vlastním jménem, tedy jako Adrian Thaws. Fanouškům představí svou novou desku a znovu překvapí rozměrem své tvorby. “Pojmenováním desky Adrian Thaws říkám, že mě vůbec neznáte,” říká Tricky, když popisuje […]
zdroj: iglanc.cz, přidáno 29.11.2014 v 10:17, zobrazit podobné
Massive Attack proměnili v novém klipu obličej Cate Blanchett v sochu
Kapela již v minulosti představila ve svých videích známé herečky a modelky, například Rosamund Pike nebo Kate Moss.
Celebrity v článku: Cate Blanchett
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.8.2016 v 16:05, zobrazit podobné
Massive Attack po šesti letech v Čechách! Víme kam na ně vyrazit
Legendární zakladatelé a průkopníci trip hopu Massive Attack jsou headlinerem letošního ročníku festivalu Rock for People. Bristolské duo, které patří k nejvlivnějším formacím své generace, se do České republiky vrátí na začátku července po dlouhých šesti letech.  Na konci ledna vypustili do světa čtyřskladbové EP Ritual Spirit, na kterém se poprvé od roku 1994 objevil i bývalý...
zdroj: bomba.cz, přidáno 26.3.2016 v 11:08, zobrazit podobné
Velký přehled hudebních festivalů: Do Česka míří Iggy Pop, The Offspring i Underworld
Začíná sezona letních hudebních festivalů. Do Česka míří zahraniční hvězdy jako The Offspring, Iggy Pop, Underworld nebo Massive Attack a na desítkách akcí po celé České republice zahrají i stálice tuzemské scény.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.5.2016 v 11:04, zobrazit podobné
RECENZE Když U2 vzpomínají na punkery, střední třída trsá
Když Bono mluví o tom, že se U2 na desce Songs of Innocence chtěli zamyslet nad tím, proč vlastně kdysi chtěli být v kapele, dalo by se ironicky odpovědět: "Kvůli penězům!"
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 10.9.2014 v 15:10, zobrazit podobné
Recenze: Novinka Circusu Problem míří spíš na tanečníky než posluchače. Na koncert ale naláká
Na třetí album Inner Fools se kapele podařilo dostat velkou část atmosféry jejích klubových vystoupení i divokou žánrovou směs vycházející z balkánské dechovky. Nejpřesvědčivější ale zůstávají naživo.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.11.2016 v 12:05, zobrazit podobné



TOPlist