Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 22.24 bodu na článek (84 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 16.18 bodu na článek (160 článků)
  3. www.deniksip.cz:
    Ø 13.57 bodu na článek (68 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.262x, což odpovídá cca 483.278-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Miley Cyrusová a country? Kalkul, kterému je snadné uvěřit
Miley Cyrusová na novince zpívá, že nikdo nezůstává stejný. Jako kdyby dávala najevo, že neustálé proměny image jsou vlastně podstatou její persony.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.10.2017 v 07:05, prečteno: 11x

nejlepší články ze dne: 02. 10. 2017

Související články

Miley Cyrusová kopíruje Madonnu, ukázala neoholené podpaždí
Zpěvačka Miley Cyrusová (22) svými provokacemi připomíná často Madonnu (56) v mladších letech, která také ráda šokovala fanoušky. Na koncertech předváděla lascivní choreografie, ráda se fotila nahá. Cyrusová se zřejmě královnou popu nechala inspirovat i při svém novém výstřelku.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 19.4.2015 v 14:04, zobrazit podobné
Miley Cyrusová je už zase na CHLAPY! Kvůli komu přestala být lesba?
Novoroční oslava po boku bývalého partnera oživila spekulace, že se Miley Cyrusová (23) po krátkém období, kdy experimentovala se ženami, vrací zase k mužům. Kdo se stal terčem jejího zájmu?
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 19.1.2016 v 17:08, zobrazit podobné
Miley Cyrusová: Chci, aby si sestra udržela nevinnost
Miley Cyrusová (21) je poslední dobou známá hlavně lascivními výstupy hraničícími se soft pornem. Svou čtrnáctiletou sestru Noah, která se rozhodla jít v jejích stopách, chce ale před drsným světem showbyznysu chránit.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 23.6.2014 v 13:04, zobrazit podobné
Miley Cyrusová pokračuje v provokacích, při focení ukázala bradavky
Zpěvačka Miley Cyrusová (22) se opět svlékla. Její nejnovější fotky v lascivních pózách se objeví v magazínu V. Polaroidové fotky ze zákulisí Bangerz tour pořídil zpěvaččin kamarád Cheyne Thomas, který ji považuje za svou múzu.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 14.1.2015 v 10:04, zobrazit podobné
Bisexuálka Miley Cyrusová: Když chodím se ženou, chovám se jako macho
Zpěvačka Miley Cyrusová (22) se netají tím, že má ráda muže i ženy. S bisexualitou se svěřila matce, když jí bylo 14 let. Zpěvačka je nyní nezadaná, ale přiznala, že ve vztahu se ženou se chová jako macho.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 18.6.2015 v 06:04, zobrazit podobné
Provokatérka Cyrusová opět randí, sbalila mladého Schwarzeneggera
Zpěvačka Miley Cyrusová (21) je znovu zamilovaná. Chodí se synem bývalého kalifornského guvernéra a hollywoodské hvězdy Arnolda Schwarzeneggera Patrickem (21).
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 14.11.2014 v 13:04, zobrazit podobné
Cyrusová je opět sama. Schwarzenegger to s ní vydržel necelý půlrok
Zpěvačka Miley Cyrusová (22) a Patrick Schwarzenegger (21) se rozešli. Přestože to nejdřív vypadalo jen na přestávku ve vztahu, podle amerických médií je jejich rozchod definitivní.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 21.4.2015 v 10:04, zobrazit podobné
VIDEO: Cyrusová ukázala prsa v televizi. Je mi zima, litovala potom
Zpěvačka Miley Cyrusová (22) se ráda svléká. V podstatě se mediálně prezentuje víc odhalená než v oblečení a v tomto trendu hodlá pokračovat i nadále. Do show Jimmyho Kimmela přišla v pláštíku, pod nímž měla jen srdcové nálepky na prsou.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 28.8.2015 v 13:04, zobrazit podobné
Recenze: Pink zkouší jít s dobou. Nejlíp ale zní, když se drží starého dobrého poprocku
Pink následuje trend: mnohé její kolegyně, například Kesha, Miley Cyrusová a Lady Gaga, si na čistých žánrech z prodejního hlediska vylámaly zuby.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.10.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Pink zkouší jít s dobou. Nejlíp ale zní, když se drží starého dobrého poprocku
Pink následuje trend: mnohé její kolegyně, například Kesha, Miley Cyrusová a Lady Gaga, si na čistých žánrech z prodejního hlediska vylámaly zuby.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.10.2017 v 18:05, zobrazit podobné



TOPlist