Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.97 bodu na článek (35 článků)
  2. www.boomba.cz:
    Ø 19 bodu na článek (1 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 18.95 bodu na článek (21 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.859x, což odpovídá cca 462.250-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2017
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 
srpen 2017
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Domácí násilí jako soukromé šoa. Dokument upřednostňuje emoce, v tom je jeho síla i slabina
Na plátně nabývá utrpení žen doslova nadlidského měřítka a v tomto ohledu je škoda, že většina diváků uvidí snímek jen na obrazovce či na monitoru.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.6.2017 v 10:05, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 19. 06. 2017

Související články

Monokl není make-up. Amerika volá po trestu za domácí násilí
Domácí násilí hráče amerického fotbalu spustilo emotivní kampaň na Facebooku. Po bojkotu nejsledovanějšího sportu v USA volají i slavné osobnosti.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.9.2014 v 09:05, zobrazit podobné
Co TV ve Výměně manželek neodvysílala? Šikanu a domácí násilí!
Dvacet let prý žije v područí násilníka! Středeční eprízovaný díl Výměny manželek zatajil divákům domácí násilí, kterého se má Mirek (60) dopouštět na své ženě Marii (50).
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 23.9.2015 v 21:03, zobrazit podobné
Topmodelka žádá odškodění za domácí násilí a na svém příteli požaduje 22 milionů korun.
Bývalá přítelkyně ruského hokejového brankáře Semjona Varlamova žádá milion dolarů jako odškodnění za domácí násilí. Co se stalo? Ruská modelka Jevgenija Vavriňuková se obrátila na soud a žádá trest za to, že ji její expřítel v opilosti napadl a způsobil pohmožděniny.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 29.10.2014 v 15:18, zobrazit podobné
Jana Khalifa: Domácí násilí je stejně zhoubné jako rakovina
Rozhovor se stylistkou a zakladatelkou neziskové organizace Isida Amenti o mezilidských vztazích a domácím násilí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.7.2014 v 09:05, zobrazit podobné
RECENZE Syrový dokument ukazuje Cobaina jako vyděděnce
Recenze hudebního dokumentu Kurt Cobain: Montage of Heck, který mapuje život zpěváka kultovní Nirvany.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.5.2015 v 16:05, zobrazit podobné
FOTO Kreslené postavičky bojují proti domácímu násilí
Umělec zasvětil svou tvorbu boji proti násilí. Naposledy vytvořil plakáty se slavnými postavičkami Walta Disneyho s krvavými ústy a monokly, aby přiměl nahlásit domácí násilí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 11.7.2014 v 10:05, zobrazit podobné
Sebevražda Ivety Bartošové: Policie spolupracuje s experty na domácí násilí!
Policie v souvislosti se sebevraždou Ivety Bartošové (†48) nasadila experty na domácí násilí. Zjišťují, zda šlo o klasickou sebevraždu, či zda ji k tragickému činu někdo dohnal. Vědělo se, že zpěvaččino soužití s Josefem Rychtáře nebylo vždy harmonické. Zprávu přinesl Super.cz.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 1.5.2014 v 11:03, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Lucii Bílé mohl být fascinující. Jenže se bojí zpěvačce vzepřít
Dokument si netroufá Bílou odstrčit od kormidla a místo hrané intimity zkusit najít opravdovou lidskost zpěvačky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.4.2017 v 20:05, zobrazit podobné
Cvičitelku Hanku Kynychovou prý týral partner: A dělo se to dokonce tři roky!
Cvičitelka Hanka Kynychová (47) se až nyní přiznala k tomu, že i ona ví, co to je domácí násilí. Naštěstí se tak neděje nyní, kdy žije ve spokojeném svazku, ale týrání od partnera ji potkalo před více než dvaceti lety. „Bylo pro mě velmi těžké najít v sobě sílu a jít s kůží na trh. Domácí násilí je pro mě velmi citlivé téma i po těch letech. Vyprávěním svého příběhu jitřím star...
zdroj: bomba.cz, přidáno 19.2.2016 v 10:09, zobrazit podobné



TOPlist