Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.7 bodu na článek (37 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 20.46 bodu na článek (26 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.06 bodu na článek (157 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.263x, což odpovídá cca 431.152-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

květen 2017
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
červen 2017
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 

Inzerce

Recenze: Lorde se raduje, tancuje i pláče. Melodrama je perfektní popové album
Zpěvačce Lorde bude 21 let. Album Melodrama je ve znamení cesty z dětského pokojíčku na taneční parkety a následně do dospěláckých vztahových rošád.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.6.2017 v 06:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 19. 06. 2017

Související články

Recenze: Klára Vytisková nahrála výborné popové album. Škoda že zpívá v angličtině
Home je skvělá popová deska, která nestaví pouze na několika hitech, ale přináší vyrovnaný materiál.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.12.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Priessnitz opěvují smutnou krásu Sudet. Bodují přirozeností a nevyumělkovaným projevem
Nové album kapely Priessnitz má ambice prodrat se z napůl undergroundové světa klidně až do popředí mainstreamové popové scény.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.10.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Bruno Mars nabízí popové sedativum zapomnění. Něco víc od jeho desky nečekejte
Třetí album jednatřicetiletého zpěváka a čtyřnásobného držitele ceny Grammy Bruno Marse je zvukově i producentsky vypilovaná do posledního detailu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 26.11.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Recenze: Ellie Goulding si zkusila taneční popové album. Chybí mu nápady i emoce
Písničky ze třetího alba zpěvačky Ellie Goulding možná na koncertě dav roztančí, ale cestou domů si je zpívat bude jen málokdo.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.11.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Slibnou Vinterbergovu romanci ničí vražedné tempo
Skvěle zrežírované kostýmové melodrama spěchá kupředu, aby nám vše stihlo odvyprávět za dvě hodiny. Hrdinové tím trpí víc než životními nástrahami.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.7.2015 v 17:05, zobrazit podobné
Jak je vlastně stará čerstvá držitelka hudební Grammy říkající si Lorde? Je to velké tajemství! Je jí 16 let? 17 let? 45 let?!
Novozélandská zpěvačka se jménem Lorde byla jedno z největších překvapení na víkendovém udílení cen Grammy. Nejenže ji do té doby téměř nikdo neznal, ale odnesla si dokonce cenu, což překvapilo nejen ji, ale i spoustu diváků. A také předvedla úžasné pěvecké vystoupení. Teď se o ní snaží všichni zjistit co nejvíce informací, ale Lorde je obestřena spoustou tajemství! Dokonce se ani pořádně neví, kolik jí je vlastně let.
zdroj: extra.cz, přidáno 2.2.2014 v 10:22, zobrazit podobné
Recenze: Piráti z Karibiku se vrací do zábavního parku. Končí ale jako laciné melodrama
Salazarova pomsta křísí Piráty z Karibiku z nejhoršího úpadku, v konkurenci ostatních blockbusterů je to ale pouhý průměr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.5.2017 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Renč vypráví v Lídě Baarové melodrama věší než z Titaniku. Film se mu ale od počátku hroutí
Baarová je vypravěčsky i filmařsky zpackaná, nesděluje to, co sdělovat chce, a co sděluje, můžeme rozdělit buď na nudný kýč, nebo nechtěnou komedii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.1.2016 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Debut Emmy Smetany není vyprázdněné album vyumělkované celebrity
Emma Smetana s vlastní kapelou vydává nápadité debutové album a naplno rozjíždí hudební kariéru.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.3.2016 v 10:04, zobrazit podobné
Lorde nahrává skladby k Hunger Games s Kanye Westem
Na soundtracku k dalším Hunger games: Síla vzdoru 1. část se pod vedením mladé zpěvačky Lorde podílejí současní "hudební hrdinové" jako Chemical Brothers, Grace Jones nebo Kanye West.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.10.2014 v 15:05, zobrazit podobné



TOPlist