Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 20.68 bodu na článek (82 článků)
  2. bleskove.cz:
    Ø 20.2 bodu na článek (15 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.01 bodu na článek (164 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.062x, což odpovídá cca 472.842-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Co dokáže lež je výborný dokument o informační válce. Těží z toho, že má názor
Režisér Tomáš Kudrna natočil vynikající dokument Co dokáže lež o informační válce a fake news. Ve filmu se nebojí mít názor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.5.2017 v 14:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 25. 05. 2017

Související články

Recenze: Co dokáže lež je výborný dokument o informační válce. Těží z toho, že má názor
Režisér Tomáš Kudrna natočil vynikající dokument Co dokáže lež o informační válce a fake news. Ve filmu se nebojí mít názor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Lucii Bílé mohl být fascinující. Jenže se bojí zpěvačce vzepřít
Dokument si netroufá Bílou odstrčit od kormidla a místo hrané intimity zkusit najít opravdovou lidskost zpěvačky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.4.2017 v 20:05, zobrazit podobné
RECENZE Syrový dokument ukazuje Cobaina jako vyděděnce
Recenze hudebního dokumentu Kurt Cobain: Montage of Heck, který mapuje život zpěváka kultovní Nirvany.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.5.2015 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Srdcervoucí dokument vrací Amy Winehouse důstojnost
Dokument režiséra Asifa Kapadii narušuje klišovitý mediální obraz Amy Winehouse a vrací jedné z nejtalentovanějších zpěvaček své doby důstojnost, píše v recenzi Jan Gregor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.8.2015 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: xXx je nečekaný akční nářez. Nic v něm nedává smysl, ale těží z nadsázky
Nové xXx následuje vzor Rychle a zběsile a dopadlo mnohem lépe, než by se dalo očekávat.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.1.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Dechberoucí dokument Příběh lesa sráží ekologická agitka a komentář Tomáše Hanáka
Jacques Perrin a Jacques Cluzaud natáčeli čtyři roky na desítkách lokací po celé Evropě dokument Příběh lesa.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.4.2016 v 08:04, zobrazit podobné
RECENZE Transformeři měli zaniknout už po prvním dílu
Čtvrtý díl Transformerů je bezkrevnou a palčivě repetitivní přehlídkou stále týchž audiovizuálních podnětů. První díl se dá považovat za výborný, ostatní už za zbytečné.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.6.2014 v 19:05, zobrazit podobné
Recenze: Hravý Doctor Strange patří k tomu nejlepšímu, co Marvel kdy natočil
Čtrnáctý film marvelovského filmového vesmíru nejvíc těží z nakažlivé radosti z vyprávění, kterému je velmi těžké nepodlehnout.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.10.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Ewa Farna dokončila dokument, za měsíc jde do kin
Ewa Farna (24) se nemůže dočkat, již brzy spatří světlo světa dokument, který se bude týkat jí samotné a toho, že je už neeuvěřitelných deset let na scéně!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 5.10.2017 v 20:49, zobrazit podobné
RECENZE Monstrózní Godzilla boří města i očekávání diváků
Okázalou a nijak neskrývanou hloupost námětu vyvažuje nové zpracování legendy o Godzille překvapivě promyšlenou výstavbou celého díla. I proto jde o výborný film.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.5.2014 v 09:05, zobrazit podobné



TOPlist