Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 24.28 bodu na článek (92 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 20.73 bodu na článek (45 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 15.54 bodu na článek (26 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.297x, což odpovídá cca 485.104-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 
prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Seriál Příběh služebnice je intimní podívaná. Spíš než systém řeší vnitřní svět hrdinky
Příběh služebnice patří mezi nejvýraznější současné seriály. Vypráví o budoucnosti, v níž systém nutí plodné ženy dávat bohatým mužům děti, aby zachránily totalitní režim. A nabízí kvalitní, byť nepříjemnou a zneklidňující podívanou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.5.2017 v 06:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 17. 05. 2017

Související články

Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 22:05, zobrazit podobné
Herečka Emma Watsonová se bije za práva žen. Po Paříži schovala sto kopií knihy Příběh služebnice
Herečka Emma Watsonová schovala po Paříži sto kopií knihy Příběh služebnice. Chce lidi inspirovat a změnit stereotypní přemýšlení o genderu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.6.2017 v 13:05, zobrazit podobné
RECENZE Celovečerní LEGO je nejpříjemnější filmová reklama
LEGO® příběh nejenže se povedl, on se povedl skoro tak moc, jak se povést mohl. Nabízí nečekaně sebereflexivní příběh myslící nejen na děti, ale i (nebo spíš především) na dospělé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.2.2014 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Filmový Vincentův svět je hlavně dárek fanouškům
Komediální seriál Vincentův svět z originální produkce HBO odehrávající se v zákulisí hollywoodského průmyslu v Los Angeles je ve své celovečerní verzi maximálním vytěžením fanouškovského konceptu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.6.2015 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: FIFA 17 přináší efektní fotbalový příběh bez české ostudy s pojištěním
Nový ročník fotbalové série FIFA přináší hned dvě změny, které hru citelně osvěží. Příběhový režim Cesta, který sleduje příběh mladého fotbalisty Alexe Huntera nabízí zábavnější seznámení se s hrou i pro nováčky. Druhou novinkou je nahrazení herního enginu. Vývojáři nově použili systém Frostbite, který pohání hry ze série Battlefield. Pro milovníky českého fotbalu je letošní ročník opět zklamáním, domácí kopanou zastupuje pouze národní tým, chybí liga i český komentář.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.10.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Udílení prestižních cen Emmy ovládly seriály Příběh služebnice a Viceprezident(ka)
Ocenění za nejlepší režii získal Reed Morano, cenu za nejlepší herecký výkon si odnesl Sterling K. Brown a Elisabeth Mossová.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.9.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Nový retro seriál Svět pod hlavou: Zahrají si v něm vítězové StarDance a Tváře
Kriminální příběhy ze severních Čech za normalizace 80. let a příčiny vlastní rodinné tragédie řeší policista Filip Marvan v podání Václava Neužila v seriálu Svět pod hlavou. Desetidílný projekt se v České televizi objeví od ledna. S velmi zajímavým obsazením.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 23.11.2016 v 14:03, zobrazit podobné
Recenze: Seriál Já, Mattoni stál Českou televizi 100 milionů. Výsledkem je unylý mišmaš
V seriálu Já, Mattoni, nejdražší produkci České televize, sledujeme příběh obchodníka a raného českého kapitalisty Heinricha Mattoniho.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.9.2016 v 15:05, zobrazit podobné
Recenze: Osmý Harry Potter je prokleté dítě J. K. Rowlingové. Bojuje s vlastní minulostí
Takzvaný osmý díl tak není plnohodnotné pokračování, ale spíš profesionálně zkonstruovaný příběh na motivy románů ze světa Harryho Pottera.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.8.2016 v 09:05, zobrazit podobné



TOPlist