Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 20.56 bodu na článek (80 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 16.17 bodu na článek (35 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.1 bodu na článek (167 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.676x, což odpovídá cca 452.701-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Seriál Příběh služebnice je intimní podívaná. Spíš než systém řeší vnitřní svět hrdinky
Příběh služebnice patří mezi nejvýraznější současné seriály. Vypráví o budoucnosti, v níž systém nutí plodné ženy dávat bohatým mužům děti, aby zachránily totalitní režim. A nabízí kvalitní, byť nepříjemnou a zneklidňující podívanou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.5.2017 v 06:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 17. 05. 2017

Související články

Herečka Emma Watsonová se bije za práva žen. Po Paříži schovala sto kopií knihy Příběh služebnice
Herečka Emma Watsonová schovala po Paříži sto kopií knihy Příběh služebnice. Chce lidi inspirovat a změnit stereotypní přemýšlení o genderu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.6.2017 v 13:05, zobrazit podobné
RECENZE Celovečerní LEGO je nejpříjemnější filmová reklama
LEGO® příběh nejenže se povedl, on se povedl skoro tak moc, jak se povést mohl. Nabízí nečekaně sebereflexivní příběh myslící nejen na děti, ale i (nebo spíš především) na dospělé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.2.2014 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Filmový Vincentův svět je hlavně dárek fanouškům
Komediální seriál Vincentův svět z originální produkce HBO odehrávající se v zákulisí hollywoodského průmyslu v Los Angeles je ve své celovečerní verzi maximálním vytěžením fanouškovského konceptu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.6.2015 v 12:05, zobrazit podobné
Udílení prestižních cen Emmy ovládly seriály Příběh služebnice a Viceprezident(ka)
Ocenění za nejlepší režii získal Reed Morano, cenu za nejlepší herecký výkon si odnesl Sterling K. Brown a Elisabeth Mossová.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.9.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: FIFA 17 přináší efektní fotbalový příběh bez české ostudy s pojištěním
Nový ročník fotbalové série FIFA přináší hned dvě změny, které hru citelně osvěží. Příběhový režim Cesta, který sleduje příběh mladého fotbalisty Alexe Huntera nabízí zábavnější seznámení se s hrou i pro nováčky. Druhou novinkou je nahrazení herního enginu. Vývojáři nově použili systém Frostbite, který pohání hry ze série Battlefield. Pro milovníky českého fotbalu je letošní ročník opět zklamáním, domácí kopanou zastupuje pouze národní tým, chybí liga i český komentář.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.10.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Nový retro seriál Svět pod hlavou: Zahrají si v něm vítězové StarDance a Tváře
Kriminální příběhy ze severních Čech za normalizace 80. let a příčiny vlastní rodinné tragédie řeší policista Filip Marvan v podání Václava Neužila v seriálu Svět pod hlavou. Desetidílný projekt se v České televizi objeví od ledna. S velmi zajímavým obsazením.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 23.11.2016 v 14:03, zobrazit podobné
Recenze: Seriál Já, Mattoni stál Českou televizi 100 milionů. Výsledkem je unylý mišmaš
V seriálu Já, Mattoni, nejdražší produkci České televize, sledujeme příběh obchodníka a raného českého kapitalisty Heinricha Mattoniho.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.9.2016 v 15:05, zobrazit podobné
Recenze: Osmý Harry Potter je prokleté dítě J. K. Rowlingové. Bojuje s vlastní minulostí
Takzvaný osmý díl tak není plnohodnotné pokračování, ale spíš profesionálně zkonstruovaný příběh na motivy románů ze světa Harryho Pottera.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.8.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Petr Janda o dceři Elišce: Na intimnosti se jí raději neptám
Rocker Petr Janda (73) má se svou prostřední dcerou Eliškou (22) spíše kamarádský vztah. Na intimní otázky se jí neptá, ale když si přijde pro radu, rád jí pomůže. A stejně to má i Eliška. Jen intimní problémy řeší každý po svém.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 16.7.2015 v 06:04, zobrazit podobné



TOPlist