Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 17.26 bodu na článek (50 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17 bodu na článek (111 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 14.44 bodu na článek (156 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.444x, což odpovídá cca 440.596-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 
září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330

Inzerce

Recenze: Seriál Příběh služebnice je intimní podívaná. Spíš než systém řeší vnitřní svět hrdinky
Příběh služebnice patří mezi nejvýraznější současné seriály. Vypráví o budoucnosti, v níž systém nutí plodné ženy dávat bohatým mužům děti, aby zachránily totalitní režim. A nabízí kvalitní, byť nepříjemnou a zneklidňující podívanou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.5.2017 v 06:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 17. 05. 2017

Související články

Recenze: Příběh služebnice II navazuje víc než důstojně, ze zotročené oběti se stává vzpurná žena
Druhou řadu Příběhu služebnice lze chápat jako podvědomou reakci na atmosféru vyvolanou v současné Americe sexistickou rétorikou Donalda Trumpa.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 25.4.2018 v 18:10, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice II navazuje víc než důstojně, ze zotročené oběti se stává vzpurná žena
Druhou řadu Příběhu služebnice lze chápat jako podvědomou reakci na atmosféru vyvolanou v současné Americe sexistickou rétorikou Donalda Trumpa.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 26.4.2018 v 10:10, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 22:05, zobrazit podobné
Trailer představuje Příběh služebnice 2, druhá řada seriálu se vzdálí předloze od Atwoodové
Druhá řada seriálu Příběh služebnice se na obrazovky chystá v době, kdy USA stále žijí vlnou nařčení ze sexuálního obtěžování.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.1.2018 v 06:05, zobrazit podobné
Nejvíc nominací na televizní ceny Emmy má Hra o trůny, v těsném závěsu následuje Příběh služebnice
Fantasy Hra o trůny a dystopický Příběh služebnice v noci na dnešek získaly nejvyšší počet nominací na "televizní Oscary".
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.7.2018 v 10:05, zobrazit podobné
Herečka z PŘÍBĚHU SLUŽEBNICE těsně před sexem! Co všechno odhalila?
Znáte peckový seriál z produkce Hulu Příběh Služebnice? Jestli ano, pak si ji vybavíte jako Serenu, manželku Freda Waterforda. Serena je v seriálu možná frigidní, v osobním životě se však netají svým chtíčem. Se svým přítelem nafotila několik fotek těsně před sexem. Co všechno herečka odhalila?
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 3.9.2018 v 20:08, zobrazit podobné
Herečka Emma Watsonová se bije za práva žen. Po Paříži schovala sto kopií knihy Příběh služebnice
Herečka Emma Watsonová schovala po Paříži sto kopií knihy Příběh služebnice. Chce lidi inspirovat a změnit stereotypní přemýšlení o genderu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.6.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Ceny Emmy získaly Hra o trůny a seriál o ženě, která se v 50. letech stane komičkou
Příběh služebnice tentokrát ustoupil úspěšnější Hře o trůny. Claire Foyová získala sošku za to, jak na Netflixu ztvárnila královnu Alžbětu II.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 18.9.2018 v 07:10, zobrazit podobné
Recenze: Gondryho nový seriál pro HBO nedopřává vyhoření Jima Carreyho dost prostoru
Carrey hraje vnitřní běsy introverta maskovaného za extroverta. A právě jeho prchavá povaha je tím nejzajímavějším.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.9.2018 v 16:05, zobrazit podobné



TOPlist