Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 22.96 bodu na článek (98 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 22.38 bodu na článek (47 článků)
  3. doma.cz:
    Ø 16 bodu na článek (1 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.405x, což odpovídá cca 490.739-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 
prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431

Inzerce

Recenze: Dokument o Lucii Bílé mohl být fascinující. Jenže se bojí zpěvačce vzepřít
Dokument si netroufá Bílou odstrčit od kormidla a místo hrané intimity zkusit najít opravdovou lidskost zpěvačky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.4.2017 v 20:05, prečteno: 18x

nejlepší články ze dne: 08. 04. 2017

Související články

Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.10.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, zobrazit podobné
Tajemství milenců Lucie Bílé: Co je všechny spojuje? Testosteron!
Už je zase sama! Ani jeden vztah z posledních 10 let zpěvačce Lucii Bílé (51) nevydržel. Čím to, že její vztahy nevydrží? Možná proto, že si zpěvačka neustále vybírá stejný typ mužů - testosteronové nabušence!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 11.12.2017 v 13:03, zobrazit podobné
Osudoví milenci Lucie Bílé: Jsou jako přes kopírák!
Jsou vysocí, statní, mají namakané ruce, a na krátko střižené vousy. Přesně tento typ mužů imponuje zpěvačce Lucii Bílé (50). A přesně takové typy si v životě vybírá.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 5.4.2017 v 13:03, zobrazit podobné
Lucie Bílá v slzách: Zpěvačce zemřela maminka
Prožívá jedny z nejhorších chvil svého života. Její maminka, která dva roky bojovala se zdravotními problémy, již není mezi námi. Zpěvačce Lucii Bílé (49) zemřela maminka Hana Zaňáková (†76). Svým fanouškům to zpěvačka oznámila na Facebooku. V rodných Otvovicích smutnou zprávu nechala dokonce vyhlásit tlampači.
Celebrity v článku: Lucie Bílá
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 10.2.2016 v 22:03, zobrazit podobné
Milionářskému synkovi Bílé práce (ne)smrdí: Musím uklízet i haj*ly!
Jako milionář už přišel na svět, když se narodil zpěvačce Lucii Bílé. Máma mu koupila byt za 45 milionů a k 18. narozeninám dostal auto za mega. Na ostatní živobytí si musí Filip Kratochvíl (19) vydělávat sám. Práce mu však občas smrdí. Jak přiznal, občas totiž musí nasadit gumové rukavice a jít umývat záchody.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 19.9.2014 v 12:03, zobrazit podobné
PROKLETÍ zpěvačky Lucie Bílé: Proč se sexy brunetou ŽÁDNÝ MUŽ nevydrží?
Mnoho lidí, především žen, zpěvačce Lucii Bílé závidí její život. Žije si v obrovské vile, má talentovaného syna, peněz, že je za jeden život ani nemůže utratit, a slávu až za hranice České republiky. Ale je to opravdu všechno, co k životu křehká ženská duše potřebuje? Vždyť se naše nejznámější zpěvačka trápí čím dál víc! Co za jejím neštěstím v milostném životě vlastně stojí?
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 23.11.2017 v 07:08, zobrazit podobné
Bílá přišla s černým obvazem na noze: Víme, co se jí stalo!
O zpěvačce Lucii Bílé (48) je všeobecně známo, že si s vařečkou moc nerozumí. Ale přesto to nevzdává a občas do kuchyně zavítá. Její poslední návštěva u plotny dopadla katastrofou.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 17.9.2014 v 14:03, zobrazit podobné
TAJEMSTVÍ KYPRÉ POSTAVY Ewy Farne: Proč zpěvačka tak neustále kyne?
Stříbrná Slavice Ewa Farna má důvod k úsměvu. Porazila konečně Lucii Vondráčkovou, což je skoro krok porazit i neporazitelnou Lucii Bílou. Jenže má to i svůj háček. Jak se zpěvačce začne velmi dařit, tak se začne nekontrolovatelně kulatit. Co za jejími čím dál tím kypřejšími tvary stojí?
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 1.12.2017 v 09:08, zobrazit podobné
Drsně odsoudili Lucii Bílou za vztah s o 17 let mladším klukem! Zpěvačku slova jejích fanoušků šokovala
Prý nepoužívá mozek, mládenec se na ní chce jen zviditelnit, je to jen dokazování si, na co ve svém věku ještě má! I taková odsouzení nyní musí číst! Mnoho lidí zpěvačce Lucii Bílé (50) nalezení nového přítele, který je o 17 let mladší, přeje, řada z nich se ale do ní kvůli pohlednému a svalnatému mládenci nevybíravě pustila, což zpěvačku zklamalo. Hlasujte v anketě na konci článku!
zdroj: www.super.cz, přidáno 7.3.2017 v 18:02, zobrazit podobné



TOPlist