Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 19.68 bodu na článek (112 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 17.04 bodu na článek (52 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 15.79 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.220x, což odpovídá cca 481.086-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 
září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Elektrifikovaní The xx složili na nové desce reparát. Od hitparád je dělí alternativní zpěv
The xx složili na novince I See You reparát z míchání indierocku a elektroniky. Zároveň ale už nejspíše narazili na hranice svých možností.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 17.1.2017 v 12:10, prečteno: 7x

nejlepší články ze dne: 17. 01. 2017

Související články

Recenze: Eminem překvapil. Na nové desce se sebevražedně pouští do všeho, co ho štve
Eminem svou verbální ekvilibristikou na nové desce rozdává pohlavky Donaldu Trumpovi i mladším generacím.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 3.9.2018 v 12:10, zobrazit podobné
Recenze: Manželská válka končí happyendem. Beyoncé a Jay-Z ale na společné desce ničím nepřekvapí
Beyoncé a Jay-Z jsou na své nové desce za superpár, který je tak bohatý, že se ocitl mimo zemský orbit. Nikoho nepotřebují, žijí sami pro sebe.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.6.2018 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Metallicu už nejde brát vážně. Na nové desce naštvanost akorát předstírá
Metallica vydává po osmi letech nové album Hardwired… to Self-Destruct. Desku recenzuje Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.11.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Vladimir 518 je intelektuální zvíře. Na nové desce hledá limity sebe sama, ale i posluchačů
Pražský raper Vladimir 518 vydává po čtyřech letech nové sólové album Ultra! Ultra! - temný střípek svého světa.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.6.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Padlý anděl Lana Del Rey si na nové desce užívá temné líbánky
Hodně lidí zpěvačku Lanu Del Rey odepisovalo už po první desce jako jednorozměrný kýč. Třetí studiové album Honeymoon ale dokazuje, že ke skvělému popu někdy stačí opravdu málo. Lana negeneruje hity jako Rihanna, své posluchače udržuje spíše v napětí a je jako filmová hvězda, která hraje pořád tu stejnou roli, píše v recenzi Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.9.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Taťka Jay-Z se na nové desce omlouvá za nevěru. Za zdí VIP klubu ho ale skoro není slyšet
Album Jay-Zho 4:44 připomíná katalog luxusních hodinek, kde se na křídovém papíře potkává hraná dokonalost s nedostatkem opravdových emocí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.7.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Kylie Minogue to zkouší s country. Její Golden je ale jen další nevýrazná popová deska
Minogue si už roky vydělává hlavně jako performerka, album tudíž plní spíš úlohu pozvánky na nové turné, než aby se z něj stal černý kůň hitparád.
Celebrity v článku: Kylie Minogue
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 11.4.2018 v 07:05, zobrazit podobné
RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.3.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Skupina Arctic Monkeys kvůli své nejlepší desce přišla o polovinu fanoušků
Nové album britské skupiny Arctic Monkeys by klidně mohlo být považováno za sólovou nahrávku.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.6.2018 v 19:05, zobrazit podobné
Recenze: Usher na nové desce zapomněl na hity. Hard II Love chybí větší ambice
Osmá řadová deska rodáka z Dallasu může zprvu budit dojem, že se od roku 2004, kdy vydal přelomové album Confessions, příliš nezměnilo.
Celebrity v článku: Usher
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.9.2016 v 10:05, zobrazit podobné



TOPlist