Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 18.58 bodu na článek (84 článků)
  2. bleskove.cz:
    Ø 17.4 bodu na článek (15 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.55 bodu na článek (166 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.886x, což odpovídá cca 463.659-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Elektrifikovaní The xx složili na nové desce reparát. Od hitparád je dělí alternativní zpěv
The xx složili na novince I See You reparát z míchání indierocku a elektroniky. Zároveň ale už nejspíše narazili na hranice svých možností.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 17.1.2017 v 12:10, prečteno: 7x

nejlepší články ze dne: 17. 01. 2017

Související články

Recenze: Metallicu už nejde brát vážně. Na nové desce naštvanost akorát předstírá
Metallica vydává po osmi letech nové album Hardwired… to Self-Destruct. Desku recenzuje Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.11.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Vladimir 518 je intelektuální zvíře. Na nové desce hledá limity sebe sama, ale i posluchačů
Pražský raper Vladimir 518 vydává po čtyřech letech nové sólové album Ultra! Ultra! - temný střípek svého světa.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.6.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Padlý anděl Lana Del Rey si na nové desce užívá temné líbánky
Hodně lidí zpěvačku Lanu Del Rey odepisovalo už po první desce jako jednorozměrný kýč. Třetí studiové album Honeymoon ale dokazuje, že ke skvělému popu někdy stačí opravdu málo. Lana negeneruje hity jako Rihanna, své posluchače udržuje spíše v napětí a je jako filmová hvězda, která hraje pořád tu stejnou roli, píše v recenzi Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.9.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Taťka Jay-Z se na nové desce omlouvá za nevěru. Za zdí VIP klubu ho ale skoro není slyšet
Album Jay-Zho 4:44 připomíná katalog luxusních hodinek, kde se na křídovém papíře potkává hraná dokonalost s nedostatkem opravdových emocí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.7.2017 v 07:05, zobrazit podobné
RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.3.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Usher na nové desce zapomněl na hity. Hard II Love chybí větší ambice
Osmá řadová deska rodáka z Dallasu může zprvu budit dojem, že se od roku 2004, kdy vydal přelomové album Confessions, příliš nezměnilo.
Celebrity v článku: Usher
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.9.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Kittchen zůstává pod maskou. I přesto se obnažuje
Na nové desce písničkáře Kittchena převládá muzikalita na úkor technologického chladu, přesto je z alba Kontakt cítit, že Kittchen má ještě na mnohem více.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.7.2015 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: Rihanna prochází proměnou. V Praze málo twerkovala a zapomněla na show
Rihanna v rámci světového turné k nové desce Anti absolvuje sedm desítek koncertů, v rámci nichž zavítala 26. července i do pražské O2 Areny.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.7.2016 v 08:05, zobrazit podobné
Recenze: Šťastné Adele chybí na nové desce 25 drásavé balady. Zpěvem zůstává stále fenomenální
Britská soulová zpěvačka Adele se vrací s albem 25. Naváže na svoji předchozí desku 21, která je nejprodávanějším albem našeho tisíciletí?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.11.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Midi Lidi na nové desce baví chytrým humorem a ironicky se vysmívají téměř všemu
Čtvrté album Midi Lidí s názvem Give Masterpiece a Chance! se trefně a s nadsázkou vysmívá téměř všem aktuálním společenským fenoménům.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.6.2016 v 09:04, zobrazit podobné



TOPlist