Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 16.91 bodu na článek (44 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16 bodu na článek (87 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 14.95 bodu na článek (168 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.852x, což odpovídá cca 409.706-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 

Inzerce

Recenze: Film Ostravak Ostravski jako komedie selhává. Připomíná dílo nevybouřeného puberťáka
Film natočený na motivy tajemného autora publikujícího pod pseudonymem Ostravak sází na lidovost, sexistické vtipy a velkou dávku product placementu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.10.2016 v 14:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 20. 10. 2016

Související články

Ostrý jazyk: Ostravak Ostravski Igor Chmela: Mluví, jak mu zobák narost!
Do kin vstoupil film Ostravak Ostravski s Igorem Chmelou (45), jemuž bude řada diváků kvůli specifické mluvě špatně rozumět. Co na něj říká jazyková lektorka Jana Postlerová (73)?
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 26.10.2016 v 10:03, zobrazit podobné
Česká komedie OSTRAVAK OSTRAVSKi se premiérově představila kde jinde než v Ostravě!
Úterní večer v Ostravě patřil dlouho očekávané události – slavnostní premiéře nové české komedie OSTRAVAK OSTRAVSKi. V legendárním místním kině Luna se sešli nejen tvůrci a herci z filmu, podpořit unikátní projekt přišla i ikona české hudby Věra Špinarová nebo tajemný tvůrce fenoménu Deniky Ostravaka. Diváci uvidí snímek v kinech už od 20. října. Generálním partnerem je TV Nova.
zdroj: doma.cz, přidáno 19.10.2016 v 17:54, zobrazit podobné
Recenze: V moderní Polednici exceluje Geislerová, jako horor film selhává
Recenze hororu Polednice na motivy Karla Jaromíra Erbena, ve kterém hrají Aňa Geislerová a Daniela Kolářová.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.3.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Temná věž je Kingovo brilantní dílo, v komiksu však tvrdě selhává
Komiksová adaptace kultovní ságy spisovatele Stephena Kinga není pouhým převyprávěním jeho slavných knih, ale vypráví děj z mládí pistolníka Rolanda.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.7.2016 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový sci-fi román Miloše Urbana je střípkem do mozaiky. Jako svébytné dílo selhává
Sci-fi román Urbo Kune spisovatele Miloše Urbana doprovázejí nákresy a vizualizace utopické metropole, jež jsou dílem studentů architekta a pedagoga Petra Hájka. Kniha je součástí projektu, který v sobě propojuje literaturu, hudbu, film, výtvarné umění a architekturu. “Čtenář se neubrání pocitu, že jde v první řadě o literární propagaci stejnojmenného architektonického projektu,” píše v recenzi Petr Nagy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.11.2015 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Do třetice všeho dobrého. Zázračný nos je skoro opravdový film, jako pohádka ale selhává
Lze pochopit potřebu České televize nahnat vysokou sledovanost, stojí za to se ale ptát, jestli opravdu potřebujeme tři pohádky během jedněch svátků?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.12.2016 v 06:05, zobrazit podobné
Je snad SUKNIČKÁŘ? Igor Chmela se dostal do zajetí divokých žen!
Jedna je stárnoucí dračice, jiná vdavekchtivá uzurpátorka, další je znuděnou ženou jeho šéfa a tu čtvrtou by chtěl, ale ona mu uniká. Herec Igor Chmela (45) bude mít v nové komedii OSTRAVAK OSTRAVSKi pořádně napilno.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 6.9.2016 v 19:08, zobrazit podobné
Recenze: Film Monstrum nezná míru. Stejně jako Stalinův pomník selhává v proporcích
Silný námět Monstra - příběh sochaře Otakara Švece, jenž podlehl vlastnímu zrůdnému pomníku na pražské Letné - se bohužel nesetkal s dostatečně silným scénářem. Ten místo problému utíká k hned několika milostným trojúhelníkům.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.5.2017 v 21:05, zobrazit podobné
Recenze: Film Monstrum nezná míru. Stejně jako Stalinův pomník selhává v proporcích
Silný námět Monstra – příběh sochaře Otakara Švece, jenž podlehl vlastnímu zrůdnému pomníku na pražské Letné – se bohužel nesetkal s dostatečně silným scénářem. Ten místo problému utíká hned k několika milostným trojúhelníkům.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.5.2017 v 17:05, zobrazit podobné
Recenze: Kniha džunglí je mistrovské dílo, jež se ihned stává klasikou. Vizuálně překonává i Avatara
Předškolní a raně školní děti, pro něž je film určen především, na podobný film čekaly dlouho, píše v recenzi Kamil Fila.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.4.2016 v 06:04, zobrazit podobné



TOPlist