Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 116 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 21.41 bodu na článek (87 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 19.81 bodu na článek (47 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.05 bodu na článek (141 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.111x, což odpovídá cca 475.399-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
únor 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt181522 
291623 
So3101724 
Ne4111825 

Inzerce

Recenze: American Honey má sladkou pachuť generační výpovědi, z níž se vytrácí pravé sdělení
Britská režisérka Andrea Arnoldová na sebe celosvětově upoutala pozornost v roce 2003, kdy její krátkometrážní snímek Vosa vyhrál Oscara.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.10.2016 v 13:05, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 14. 10. 2016

Související články

Herec Shia LaBeouf si při natáčení zranil hlavu a ruku
Americký herec se zranil při natáčení kaskadérského kousku pro film American Honey. Zranění nejsou vážná a neohrozí vznik filmu.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 25.6.2015 v 09:10, zobrazit podobné
Matěj Chlupáček: Doufám, že se Hany stane generační výpovědí
Rozhovor s režisérem a producentem Matějem Chlupáčkem o tvůrčí sebereflexi necelý rok od premiéry jeho debutu Bez doteku i o druhém filmu Hany, který zahajuje letošní festival Finále Plzeň.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 26.4.2014 v 22:05, zobrazit podobné
Recenze: Seriál Dabing Street je zábavná “skopičinka”. Do té doby, než se z legrace stane satira
Byla by škoda, kdyby seriál skončil u ublížených zjištění, že umění se vytrácí a všechno je jen o penězích.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.1.2018 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Špinar drasticky seškrtal Shakespeara a v Národním ho nabízí jako komedii pro teenagery
Daniel Špinar učinil další krok na cestě za proklamovanou proměnou činohry první scény v generační divadlo 21. století.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.6.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Herec Shia LaBeouf skončil v nemocnici: Při natáčení si zranil hlavu a ruku
Americký herec Shia LaBeouf skončil v nemocnici se zraněními hlavy a ruky, která utrpěl při natáčení filmu American Honey v Severní Dakotě. Jak s odvoláním na jeho mluvčího uvedly tiskové agentury, devětadvacetiletý herec se zranil při kaskadérském kousku, který tak docela nevyšel.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 25.6.2015 v 10:03, zobrazit podobné
Tereza Voříšková se vrátila z Evropy: Ať žije český chlebíček
Tereza Voříšková patří mezi hrstku vyvolených českých hereček, které mohou točit zahraniční filmy a seriály. A tak několik uplynulých týdnů strávila v zahraničí natáčením kanadského seriálu Clayův pohled na svět.Voříšková se stihla tak tak vrátit na premiéru svého nového českého filmu Laputa, který je podobně jako kanadský seriál jistou generační výpovědí. Na rozdíl od zahraničních pro...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 8.10.2015 v 06:23, zobrazit podobné
Sarah Paulson z American Horror Story umí všechno: Koukněte, jak rapuje
Má doma cenu Emmy a nominace všeho druhu, zdá se ale, že Sarah Paulson, u nás známá především díky kultovní sérii American Horror Story, má talentu skutečně na rozdávání. V televizní show předvedla, že ji nezaskočí ani rapování a na počkání vystřihla kus hitu Snoop od Salt-N-Pepa.Jedenačtyřicetiletá Sarah je hlavní hvězdou American Horror Story a nově i série American Crime Story. Obje...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 8.10.2016 v 06:23, zobrazit podobné
RECENZE Babovřesky jsou český úděl i prokletí
Zdeněk Troška pokračuje v druhém dílu prosluněné komedie Babovřesky v intenzivní výpovědi o vesnici prodchnuté zlem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.2.2014 v 18:05, zobrazit podobné
Mladí a neklidní! Opuštěná bývalka mladého Beckhama nerozdýchala, že ho načapala s jinou
Byla to láska rychlá a intenzivní. Trvala zhruba měsíc. Ti dva se spolu nechávali vidět a ostentativně dávali celému světu najevo, že tvoří dokonalý a krásný pár. Brooklyn Beckham (18) je dítě z velmi bohaté rodiny, Madison Beer (18) je zase krásná a talentovaná zpěvačka, která randila s Justinem Bieberem. Zdá se ale, že veškerou sladkou euforii lásky vystřídala nyní pachuť zrady a bolestného zklamání. Madison zkrátka dojela na svoji nezkušenost a toho svého hezkého, mladého a tolik pozorného miláčka načapala s jinou. Jak primitivní, že?
zdroj: www.super.cz, přidáno 13.9.2017 v 21:02, zobrazit podobné
Recenze: LCD Soundsystem se na American Dream klaní legendám a rádi by se stali jednou z nich
Název desky naznačuje i jisté politické podtóny. Jenže James Murphy málokdy dokáže zpívat o něčem jiném než o sobě.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.9.2017 v 18:05, zobrazit podobné



TOPlist