Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 23.8 bodu na článek (84 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 15.81 bodu na článek (155 článků)
  3. www.deniksip.cz:
    Ø 14.76 bodu na článek (68 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.512x, což odpovídá cca 496.323-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Nová česká komedie Dvojníci šilhá po mafiánech i vorlíčkovské nadsázce
Mnoho bylo napsáno o tom, že komedie představuje pro vyprávění příběhu zvláštní výzvu. Gagy a komické situace zkrátka vzdorují tomu, aby byly zařazovány do propracovaného děje. Už od nepaměti však tvůrci s tímto prokletím zdárně bojují. Autoři nové české komedie Dvojníci, která je od včerejška k vidění v kinech, se vydali šalamounskou cestou. Rezignovali na soudržný děj a zároveň do scénáře nenapsali takřka jediný vtip.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.3.2016 v 06:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 18. 03. 2016

Související články

Negativní recenze diváky neodradily, česká komedie Sezn@mka vede návštěvnost kin
Do čela žebříčku víkendové návštěvnosti tuzemských kin se hned po svém uvedení dostala nová česká komedie Sezn@mka vyprávějící o jednom z fenoménů současné doby, internetové seznamce. Film režisérky Zity Marinovové s Jiřím Langmajerem v hlavní roli šéfa seznamky čelícího stížnostem nespokojených dam o víkendu přilákal do kin přes 30 tisíc diváků, kteří v pokladnách kin nechali více než 4,1 milionu korun.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.8.2016 v 15:05, zobrazit podobné
Ondřej Sokol v nové komedii Dvojníci opět v páru se Simonou Krainovou
Máte rádi české komedie? Jedna fungl nová se na vás chystá v březnu do kin. Půjde o komedii Dvojníci, ve které hraje hlavní roli Ondřej Sokol, a objeví se zde také krásná Simona Krainová, která se v českých filmech dost usídlila!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 31.12.2015 v 09:49, zobrazit podobné
Ze zákulisí nové komedie Dvojníci: Nárožný měl bodyguardy a jedním z nich byl i reportér Blesku!
Bodyguardem Petra Nárožného (77) v komedii Dvojníci, která ve čtvrtek vstupuje do kin, není žádný profesionální strážce ani herec, ale reportér Blesku Ivan Hladík (40)!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 17.3.2016 v 12:02, zobrazit podobné
Recenze: Wilsonov s Macháčkem a Dykem je smutným důkazem toho, jak hluboko klesl český film
Nová česká komedie Wilsonov, kterou podle scénáře Marka Epsteina režíroval Tomáš Mašín, je plná nevkusného rasistického, xenofobního a šovinistického humoru a vysílá především podivné poselství, že posměch je v pořádku, dokud k němu není důvod.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.9.2015 v 13:05, zobrazit podobné
To je podoba! Borhyová má v Hollywoodu dvojnici, za kterou by mohla z fleku zaskakovat
Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (36) má v televizi Nova už několik let hodně stabilní pozici, ale kdyby se náhodou něco stalo, může klidně nastartovat novou kariéru rovnou v Hollywoodu. Má tam totiž dvojnici.
zdroj: extra.cz, přidáno 27.12.2014 v 19:22, zobrazit podobné
RECENZE Míří komedie do hrobu? Seth MacFarlane ji tam tlačí
Komik Seth MacFarlane se stává ještě sebestřednějším. Neuvědomuje si ale, že jeho pojetí komedie je dnes mrtvějším žánrem než onen parodovaný western.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.6.2014 v 22:05, zobrazit podobné
Jsou Dvojníci Krainové a Sokola propadák? První čísla mluví jasně! Jak tato komedia uspěla u diváků? My to víme...
I když kritici byli nekompromisní a filmu moc velké naděje nedávali, Češi znovu dokázali, že právě komedie jsou největším lákadlem v kinech. Navíc se opět ukázalo, že kritika byla jen subjektivní pohled lidí, kteří nemají komedie na jedno zhlédnutí moc rádi. A pr...
zdroj: bleskove.cz, přidáno 26.3.2016 v 07:26, zobrazit podobné
Recenze: Falešný dokument Král Belgičanů je příjemná komedie o nepříjemné situaci v Evropě
Král Belgičanů je chytrá, jemná komedie plná politického přesahu, která sice nemá jasnou pointu, ale je příjemné ji sledovat.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.6.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Fiktivní dokument Král Belgičanů je příjemná komedie o nepříjemné situaci v Evropě
Král Belgičanů je chytrá, jemná komedie plná politického přesahu, která sice nemá jasnou pointu, ale je příjemné ji sledovat.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 8.6.2017 v 10:10, zobrazit podobné
Čtvrteční filmové premiéry: Do kin dorazí hvězdně obsazený český film Dvojníci
Ve čtvrtek do kin dorazí česká novinka – film Dvojníci režiséra Chlumského, kde se v hlavních rolích objeví Ondřej Sokol, Simona Krainová, Jitka Schneiderová, Jakub Kohák nebo Petr Nárožný. Je tedy jasné, že o žádnou nudu nepůjde. Ostatně... posuďte sami!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 17.3.2016 v 10:03, zobrazit podobné



TOPlist