Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 17.54 bodu na článek (48 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16 bodu na článek (88 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 15.63 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.013x, což odpovídá cca 418.107-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 
prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 

Inzerce

Recenze: Cunningham nechává své hrdiny selhat znovu a lépe
Recenze Cunninghamova nového románu Sněhová královna, který mistrně zachycuje dramata současné střední třídy, ale více než románový formát by příběhu slušelo divadelní zpracování.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.7.2015 v 11:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 29. 07. 2015

Související články

Recenze: Andersen i Grimmové trochu jinak. Cunningham napsal rozkošně cynické pohádky pro dospělé
Michael Cunningham se vrhl na pohádky a výsledkem je originální kniha, jejíž příběhy jsou nadmíru poutavé, rozkošně cynické i smutně pravdivé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.12.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Recenze: Andersen i Grimmové trochu jinak. Cunningham napsal rozkošně cynické pohádky pro dospělé
Michael Cunningham se vrhl na pohádky a výsledkem je originální kniha, jejíž příběhy jsou nadmíru poutavé, rozkošně cynické i smutně pravdivé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.12.2016 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2016 v 08:05, zobrazit podobné
Oldřich Kaiser mění image: Nechává si růst vlasy, už je musí spínat do culíku. Jak se vám líbí?
Velkou hereckou příležitost dostal ve filmu dua Svěrákových i Oldřich Kaiser (62) jako nemluvný a zavržený bratr hlavního hrdiny přezdívaný Vlk. Na premiéře snímku Po strništi bos jsme probrali nejen jeho roli, ale i změnu image. Herec si nechává narůst dlouhé vlasy. Snad nechce dosáhnout stejné délky jako přítelkyně muzikantka Dáša Vokatá.
zdroj: www.super.cz, přidáno 18.8.2017 v 11:02, zobrazit podobné
Už v pondělí se vrací Ulice: Bude svatba! Víme, co všechno hrdiny seriálu čeká!
Po letní pauze se vrací nekonečný seriál Ulice. Už od pondělí se znovu budete vídat s oblíbenými hrdiny, kteří toho v následujících měsících zažijí opravdu mnoho. Víme, co všechno je čeká!
zdroj: extra.cz, přidáno 19.8.2018 v 13:21, zobrazit podobné
Recenze: Warcraft udělal z počítačových orků hrdiny, ale zapomněl při tom na lidi
Warcraft chce udělat z videoher podobný trend, jakým jsou dnes komiksové filmy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.6.2016 v 06:04, zobrazit podobné
Recenze: Na Velkou hru se zábavně kouká, z obrazu hlavní hrdiny ale divákovi v paměti neuvízne nic
Talentovaná lyžařka a pozdější pokerová princezna, u jejíhož stolu hrál i Leonardo DiCaprio, nabídne divákům jen prostředníček namočený v kokainu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.1.2018 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Film Věčně tvá nevěrná posouvá sexismus na další úroveň. Dobrého na něm není vůbec nic
Tím, že se autoři ve filmu vysmívají poruše erekce jednoho hrdiny, zatímco jiného pojmenovali Kláda, o sobě říkají víc, než by možná chtěli.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.2.2018 v 20:05, zobrazit podobné
Recenze: Dunkerk Christophera Nolana je opět dokonalý film. Jen trochu nelidský
Dunkerk nemá hrdiny a nemá ani pointy, protože je sám sobě hrdinou a sám pro sebe pointou. Je motivovaný tím, aby byl.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.7.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Temná věž je spíš pro děti, které se chtějí bát. Ale ne zase moc
"Temná věž je film, na který bych se při nakupování v supermarketu nebál odložit děti ve věku hlavního hrdiny."
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.8.2017 v 06:05, zobrazit podobné



TOPlist