Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.79 bodu na článek (34 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17.37 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 17.31 bodu na článek (132 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.686x, což odpovídá cca 505.402-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Cunningham nechává své hrdiny selhat znovu a lépe
Recenze Cunninghamova nového románu Sněhová královna, který mistrně zachycuje dramata současné střední třídy, ale více než románový formát by příběhu slušelo divadelní zpracování.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.7.2015 v 11:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 29. 07. 2015

Související články

Recenze: Andersen i Grimmové trochu jinak. Cunningham napsal rozkošně cynické pohádky pro dospělé
Michael Cunningham se vrhl na pohádky a výsledkem je originální kniha, jejíž příběhy jsou nadmíru poutavé, rozkošně cynické i smutně pravdivé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.12.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Recenze: Andersen i Grimmové trochu jinak. Cunningham napsal rozkošně cynické pohádky pro dospělé
Michael Cunningham se vrhl na pohádky a výsledkem je originální kniha, jejíž příběhy jsou nadmíru poutavé, rozkošně cynické i smutně pravdivé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.12.2016 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2016 v 08:05, zobrazit podobné
Oldřich Kaiser mění image: Nechává si růst vlasy, už je musí spínat do culíku. Jak se vám líbí?
Velkou hereckou příležitost dostal ve filmu dua Svěrákových i Oldřich Kaiser (62) jako nemluvný a zavržený bratr hlavního hrdiny přezdívaný Vlk. Na premiéře snímku Po strništi bos jsme probrali nejen jeho roli, ale i změnu image. Herec si nechává narůst dlouhé vlasy. Snad nechce dosáhnout stejné délky jako přítelkyně muzikantka Dáša Vokatá.
zdroj: www.super.cz, přidáno 18.8.2017 v 11:02, zobrazit podobné
Už v pondělí se vrací Ulice: Bude svatba! Víme, co všechno hrdiny seriálu čeká!
Po letní pauze se vrací nekonečný seriál Ulice. Už od pondělí se znovu budete vídat s oblíbenými hrdiny, kteří toho v následujících měsících zažijí opravdu mnoho. Víme, co všechno je čeká!
zdroj: extra.cz, přidáno 19.8.2018 v 13:21, zobrazit podobné
Recenze: Warcraft udělal z počítačových orků hrdiny, ale zapomněl při tom na lidi
Warcraft chce udělat z videoher podobný trend, jakým jsou dnes komiksové filmy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.6.2016 v 06:04, zobrazit podobné
Recenze: Na Velkou hru se zábavně kouká, z obrazu hlavní hrdiny ale divákovi v paměti neuvízne nic
Talentovaná lyžařka a pozdější pokerová princezna, u jejíhož stolu hrál i Leonardo DiCaprio, nabídne divákům jen prostředníček namočený v kokainu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.1.2018 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Film Věčně tvá nevěrná posouvá sexismus na další úroveň. Dobrého na něm není vůbec nic
Tím, že se autoři ve filmu vysmívají poruše erekce jednoho hrdiny, zatímco jiného pojmenovali Kláda, o sobě říkají víc, než by možná chtěli.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.2.2018 v 20:05, zobrazit podobné
Recenze: Dunkerk Christophera Nolana je opět dokonalý film. Jen trochu nelidský
Dunkerk nemá hrdiny a nemá ani pointy, protože je sám sobě hrdinou a sám pro sebe pointou. Je motivovaný tím, aby byl.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.7.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Temná věž je spíš pro děti, které se chtějí bát. Ale ne zase moc
"Temná věž je film, na který bych se při nakupování v supermarketu nebál odložit děti ve věku hlavního hrdiny."
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.8.2017 v 06:05, zobrazit podobné



TOPlist