Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 17.67 bodu na článek (113 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 16.42 bodu na článek (19 článků)
  3. www.deniksip.cz:
    Ø 15.7 bodu na článek (47 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.100x, což odpovídá cca 370.468-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Cunningham nechává své hrdiny selhat znovu a lépe
Recenze Cunninghamova nového románu Sněhová královna, který mistrně zachycuje dramata současné střední třídy, ale více než románový formát by příběhu slušelo divadelní zpracování.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.7.2015 v 11:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 29. 07. 2015

Související články

Recenze: Andersen i Grimmové trochu jinak. Cunningham napsal rozkošně cynické pohádky pro dospělé
Michael Cunningham se vrhl na pohádky a výsledkem je originální kniha, jejíž příběhy jsou nadmíru poutavé, rozkošně cynické i smutně pravdivé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.12.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Recenze: Andersen i Grimmové trochu jinak. Cunningham napsal rozkošně cynické pohádky pro dospělé
Michael Cunningham se vrhl na pohádky a výsledkem je originální kniha, jejíž příběhy jsou nadmíru poutavé, rozkošně cynické i smutně pravdivé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.12.2016 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2016 v 08:05, zobrazit podobné
Michael Cunningham bortí pilíře Ameriky a rodinné kroniky
Recenze románu Tělo a krev, který vykresluje dějiny jednoho rodu od třicátých do devadesátých let a problematizuje tradiční pilíře heterosexuální Ameriky bílých protestantů.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.6.2014 v 18:05, zobrazit podobné
Už v pondělí se vrací Ulice: Bude svatba! Víme, co všechno hrdiny seriálu čeká!
Po letní pauze se vrací nekonečný seriál Ulice. Už od pondělí se znovu budete vídat s oblíbenými hrdiny, kteří toho v následujících měsících zažijí opravdu mnoho. Víme, co všechno je čeká!
zdroj: extra.cz, přidáno 19.8.2018 v 13:21, zobrazit podobné
Oldřich Kaiser mění image: Nechává si růst vlasy, už je musí spínat do culíku. Jak se vám líbí?
Velkou hereckou příležitost dostal ve filmu dua Svěrákových i Oldřich Kaiser (62) jako nemluvný a zavržený bratr hlavního hrdiny přezdívaný Vlk. Na premiéře snímku Po strništi bos jsme probrali nejen jeho roli, ale i změnu image. Herec si nechává narůst dlouhé vlasy. Snad nechce dosáhnout stejné délky jako přítelkyně muzikantka Dáša Vokatá.
zdroj: www.super.cz, přidáno 18.8.2017 v 11:02, zobrazit podobné
Recenze: Warcraft udělal z počítačových orků hrdiny, ale zapomněl při tom na lidi
Warcraft chce udělat z videoher podobný trend, jakým jsou dnes komiksové filmy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.6.2016 v 06:04, zobrazit podobné
RECENZE Peníze, nebo lidskost. Co je nejdůležitější pro vás?
Nový film bratří Dardennů Dva dny, jedna noc zkoumá možnosti chování současné společnosti. Odpovědi nechává na divácích.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.12.2014 v 12:05, zobrazit podobné
Arnold Schwarzenegger po třiceti letech znovu oblékne kostým Barbara Conana!
Slavný herec se vrací k roli mýtického hrdiny bez bázně a hany!
Celebrity v článku: Arnold Schwarzenegger
zdroj: showbiz.cz, přidáno 28.10.2012 v 18:49, zobrazit podobné
Recenze: Na Velkou hru se zábavně kouká, z obrazu hlavní hrdiny ale divákovi v paměti neuvízne nic
Talentovaná lyžařka a pozdější pokerová princezna, u jejíhož stolu hrál i Leonardo DiCaprio, nabídne divákům jen prostředníček namočený v kokainu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.1.2018 v 10:05, zobrazit podobné



TOPlist