Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.33 bodu na článek (33 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.7 bodu na článek (126 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 17.16 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.320x, což odpovídá cca 486.304-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Z lidských dronů bombastických Muse čiší jen chlad
Nové album kapely Muse je jako akční velkofilm, kdy výbuchy letadel a honičky aut nahrazují sofistikované riffy a sáhodlouhá sóla, píše v recenzi na album Drones Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.6.2015 v 15:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 17. 06. 2015

Související články

Legendární Lollapalooza v Berlíně láká na Muse i Sama Smithe
Slavný hudební festival se přesouvá premiérově do Evropy, v německém Berlíně zahrají v půlce září The Libertines, Muse, Hot Chip nebo Seeed.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.8.2015 v 21:05, zobrazit podobné
VIDEO Češi pomocí dronu natočili GTA ve skutečném životě
Krátkého videa si všimly i zahraniční servery, které jsou nadšené především z pilota dronu, jenž video snímal.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.5.2015 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Robotičtí Muse dali koncertem v Praze nový význam slovu megalomanie
Jediným nedostatkem jinak špičkového vystoupení tak byla jen určitá odosobněnost a až příliš chladná profesionalita.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.6.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Pořídit hezkou fotku krajiny je někdy z dronu snadnější než ze země, říká vědec Juračka
Jak se fotografování z dronů liší od běžného focení ze země a na co si je třeba dát pozor, když začínáte? V rozhovoru to vysvětluje Petr Jan Juračka.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.6.2017 v 16:05, zobrazit podobné
Muse přivezou svoje hudební drony do Česka, příští rok zahrají v Praze
Kapela Muse se představí v rámci světového turné The Drones World Tour v Praze, v O2 Areně zahrají v sobotu 4. června příštího roku. Podle zpěváka Matta Bellamyho by se fanoušci měli bát dne, kdy...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 11.9.2015 v 12:05, zobrazit podobné
12 nejlepších fotek roku pořízených z dronu: Pohled z výšky už nestačí, je třeba zapojit vtip
Levandulová pole, betonová džungle i vtipné záběry, které si hrají s perspektivou. Taková jsou témata nejlepších snímků roku pořízených z dronů.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.12.2017 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Pokus o českou kovbojku se nepovedl, ze Zlodějů zelených koní čiší jen bezradnost
Filmová adaptace stejnojmenné novely Jiřího Hájíčka o hledačích vltavínů všechny cenné kameny předlohy zahodí a žádné nové nenajde.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.9.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Lady Gaga se dala na country, velký pop je v éře internetu nejspíš už mrtvý
Z desky čiší určitá bezradnost a její přerod v country-rockovou písničkářku není nikdy úplně přesvědčivý, píše publicista Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.10.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Zmizel Putin, papež a 140 milionů lidí. Pozůstalí jsou působivou mozaikou lidských traumat
O poznání realističtější a optimističtější knižní předlohu ke stejnojmennému seriálu televize HBO recenzuje Petr Nagy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.8.2016 v 11:04, zobrazit podobné
Pekárna bude jako první na světě doručovat rohlíky pomocí dronů
Pekárna ze španělské Kantábrie je přesvědčena, že bude jako první podnik tohoto druhu doručovat čerstvé výrobky zákazníkům pomocí dronů. Světovou jedničkou se má stát pekařství Currus & Co z kantábrijského města Somo na severu země.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 21.7.2015 v 08:14, zobrazit podobné



TOPlist