Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 19.94 bodu na článek (85 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 16.94 bodu na článek (48 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.49 bodu na článek (127 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.517x, což odpovídá cca 392.226-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Z lidských dronů bombastických Muse čiší jen chlad
Nové album kapely Muse je jako akční velkofilm, kdy výbuchy letadel a honičky aut nahrazují sofistikované riffy a sáhodlouhá sóla, píše v recenzi na album Drones Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.6.2015 v 15:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 17. 06. 2015

Související články

VIDEO Češi pomocí dronu natočili GTA ve skutečném životě
Krátkého videa si všimly i zahraniční servery, které jsou nadšené především z pilota dronu, jenž video snímal.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.5.2015 v 16:05, zobrazit podobné
Legendární Lollapalooza v Berlíně láká na Muse i Sama Smithe
Slavný hudební festival se přesouvá premiérově do Evropy, v německém Berlíně zahrají v půlce září The Libertines, Muse, Hot Chip nebo Seeed.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.8.2015 v 21:05, zobrazit podobné
Recenze: Robotičtí Muse dali koncertem v Praze nový význam slovu megalomanie
Jediným nedostatkem jinak špičkového vystoupení tak byla jen určitá odosobněnost a až příliš chladná profesionalita.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.6.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Pořídit hezkou fotku krajiny je někdy z dronu snadnější než ze země, říká vědec Juračka
Jak se fotografování z dronů liší od běžného focení ze země a na co si je třeba dát pozor, když začínáte? V rozhovoru to vysvětluje Petr Jan Juračka.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.6.2017 v 16:05, zobrazit podobné
Muse přivezou svoje hudební drony do Česka, příští rok zahrají v Praze
Kapela Muse se představí v rámci světového turné The Drones World Tour v Praze, v O2 Areně zahrají v sobotu 4. června příštího roku. Podle zpěváka Matta Bellamyho by se fanoušci měli bát dne, kdy...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 11.9.2015 v 12:05, zobrazit podobné
12 nejlepších fotek roku pořízených z dronu: Pohled z výšky už nestačí, je třeba zapojit vtip
Levandulová pole, betonová džungle i vtipné záběry, které si hrají s perspektivou. Taková jsou témata nejlepších snímků roku pořízených z dronů.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.12.2017 v 09:05, zobrazit podobné
V Londýně prodávají sůl z lidských slz. Kam se hrabe ta polská...
Kdo má zájem o prvotřídní sůl z lidských slz?
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 30.5.2012 v 09:14, zobrazit podobné
Recenze: Pokus o českou kovbojku se nepovedl, ze Zlodějů zelených koní čiší jen bezradnost
Filmová adaptace stejnojmenné novely Jiřího Hájíčka o hledačích vltavínů všechny cenné kameny předlohy zahodí a žádné nové nenajde.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.9.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Lady Gaga se dala na country, velký pop je v éře internetu nejspíš už mrtvý
Z desky čiší určitá bezradnost a její přerod v country-rockovou písničkářku není nikdy úplně přesvědčivý, píše publicista Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.10.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Tam někde se jen jí, roky se sprchuje a pak miluje
Po inscenacích, v nichž je smrt součástí silných lidských příběhů se soubor Divadla Na zábradlí vydal cestou kolektivní tvorby a zkoušení bez předlohy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.11.2014 v 00:05, zobrazit podobné



TOPlist