Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 20.68 bodu na článek (82 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 17.03 bodu na článek (128 článků)
  3. www.deniksip.cz:
    Ø 16.5 bodu na článek (50 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.755x, což odpovídá cca 404.645-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Zeměplocha vstoupila do věku páry. A ztratila humor
Nový román Terryho Pratchetta je problematický. Je těžko zařaditelný, málo vtipný a připomíná spíše dovětek k jiným zeměplošským románům, píše o knize Pod parou Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.6.2015 v 18:05, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 01. 06. 2015

Související články

Ztratila snad Petra Janů už úplně smysl pro humor? Zajímá jí jen jediné...!
Zpěvačka Petra Janů asi už úplně ztratila smysl pro humor. A jak se zdá, umí být pěkně jedovatá.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 14.6.2016 v 06:17, zobrazit podobné
Recenze: Zoolander 2 kromě celebrit typu Justina Biebera zabíjí i divákův smysl pro humor
Do českých kin vstupuje pokračování úspěšné komedie o nablblém ješitném supermodelovi.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.2.2016 v 18:05, zobrazit podobné
RECENZE Bony a klid nemají koule. Chrlí hlášky pro dělný lid
Pokračování veksláckého thrilleru Víta Olmera po sedmadvaceti letech sází na hodně zemitý lidový humor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.5.2014 v 18:05, zobrazit podobné
Humor Terryho Pratchetta se dotýkal limitů lidského života
Slavný spisovatel fantasy literatury zemřel ve věku 66 let, trpěl Alzheimerovou nemocí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.3.2015 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Bridget Jonesová vzdoruje ambiciózní šéfové a hipsterům. I z klišé vytěží humor
Bridget to na plátně oproti druhému dílu opět sluší. A rozhodně nejde pouze o vzhled.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.9.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Dopadlo to dobře, třetí část Hřebejkova Zahradnictví už je skoro průměrná
Nápadníkovi se dál nedaří smíchat humor a vážnost, opět chybí napětí i pohoda. Většina scén se však konečně týká zápletky filmu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.11.2017 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: Ženské řeči, humor a nálety. Jejich nejlepší hodina a půl je pohádka z druhé světové války
Snímek si zábavně pohrává s motivem ženské emancipace. A oslavuje film jako magické médium.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.7.2017 v 16:05, zobrazit podobné
Humor, ze kterého ale mrazí: Někdo se zasměje, někomu se udělá špatně
Každý jsme jiný, to je bez debat, a každý například humor vnímáme tak trochu jinak. Někomu přijdou vtipné grotesky z 30. let, někdo zbožňuje Mr. Beana a někdo zase potřebuje, aby humor zároveň i tak trochu mrazil.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 27.3.2018 v 18:08, zobrazit podobné
Recenze: Z Kanceláře Blaník se stal úspěšný fenomén, ale špatná satira
Populární Kancelář Blaník má za sebou pátou řadu. Stačí politické satiře humor, jenž se za každou cenu snaží vzdát přesahu?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.4.2017 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: Z Kanceláře Blaník se stal úspěšný fenomén, ale špatná satira
Populární Kancelář Blaník má za sebou pátou řadu. Stačí politické satiře humor, jenž se za každou cenu snaží vzdát přesahu?
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 5.4.2017 v 10:10, zobrazit podobné



TOPlist