Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 19.56 bodu na článek (81 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 15.19 bodu na článek (26 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 14.98 bodu na článek (171 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.831x, což odpovídá cca 460.789-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

RECENZE Život je život trapně oslavuje české maloměšťáctví
Recenze nového filmu režiséra Milana Cieslara Život je život, ve kterém hrají Ondřej Vetchý a Simona Stašová.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.5.2015 v 12:05, prečteno: 20x

nejlepší články ze dne: 22. 05. 2015

Související články

Recenze: Kunderův román Život je jinde píše život a dílo básníkova mládí i smrti
V nakladatelství Atlantis nyní vychází teprve druhé české vydání románu Život je Jinde. Recenzuje ho Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.8.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Sci-fi Život nezmění kinematografii ani váš život. Přesto nabízí příjemný zážitek
Přímočarý vesmírný horor Život bude pro jednoho nesnesitelně hloupý, pro druhého sympaticky upřímný.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.3.2017 v 09:05, zobrazit podobné
Život je nevěra, zjistí v nové komedii Vetchý a Stašová
Trailer k české komedii Život je život režiséra Milana Cieslara nabízí manželskou nudu i dobrodružství. Do kin snímek dorazí v květnu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 11.4.2015 v 21:05, zobrazit podobné
RECENZE Petr Václav objevil cestu ven z filmařského ghetta
Cesta ven vykresluje život na periférii bez klišé a předsudků. Život dnešních Romů nejen v sociálně vyloučených lokalitách ukazuje ve všech rozporech a kontrastech.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.6.2014 v 08:05, zobrazit podobné
RECENZE Syrový dokument ukazuje Cobaina jako vyděděnce
Recenze hudebního dokumentu Kurt Cobain: Montage of Heck, který mapuje život zpěváka kultovní Nirvany.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.5.2015 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Leonard Cohen uzavírá svůj život i kariéru. Je připravený na cokoli
Leonard Cohen celý život usilovně hledal pravdu a z jeho pravděpodobně posledního alba máme pocit, že ji konečně našel.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.10.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Devátý život Luise Draxe je nesourodý mišmaš, který se nedá brát vážně
Devátý život Louise Draxe je tak přeplácaný vzájemně nesourodými motivy a stylistickými postupy, že je to paradoxně hrozně úmorná podívaná.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.10.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Redaktor České televize spáchal sebevraždu! Skočil z mostu
Život skokem z výšky si vzal život plzeňský redaktor České televize Karel Vovesný. Tragická událost se stala včera na mostu ve čtvrti Litice.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 16.3.2012 v 09:03, zobrazit podobné
Recenze: Kniha o Mikim Volkovi se brodí morálním bahnem, obstojí jen jak příloha bulváru
Miki Volek, jedna z nejzářivějších hvězd českého bigbítu, se dočkal dvacet let po své smrti vlastní biografie nazvané iki Volek – Nespoutaný život krále českého rock and roll. „Kříženecký totiž svou knihu pojal jako opus magnum člověka, který se celý život snaží stát se hvězdou Blesku, ale zatím to dotáhl jen do Story, potažmo české verze Playboye,“ píše v recenzi Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.9.2016 v 15:05, zobrazit podobné
Záhada zmizelého majitele České Miss rozluštěna: Bojoval v nemocnici o život!
Všechno kolem České Miss připravovali spolu. Na velkém finále soutěže krásy se ale Martin Ditmar (44) po boku Evy Čerešňákové (31) neobjevil. Teď už je jasné proč. V nemocnici bojoval o život.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 25.9.2017 v 16:03, zobrazit podobné



TOPlist