Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 18.41 bodu na článek (87 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 15.87 bodu na článek (127 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 15.05 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.157x, což odpovídá cca 373.442-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

RECENZE Země zítřka je sci-fi kočkopes jak z jiné planety
Země zítřka chce být nostalgickou sci-fi jízdou i soubojem utopie s dystopií, píše Tomáš Stejskal o novém filmu s Georgem Clooneym.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.5.2015 v 18:05, prečteno: 12x

nejlepší články ze dne: 21. 05. 2015

Související články

RECENZE Tom Cruise hraje spletitou střílečku Na hraně zítřka
I nejzarytější odpůrci Toma Cruise mají tentokrát příležitost k jeho rehabilitaci. Sci-fi Na hraně zítřka je suverénně natočenou velkolepou podívanou s rychlým tempem a kořeny v Japonsku.
Celebrity v článku: Tom Cruise
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.6.2014 v 10:05, zobrazit podobné
Země vznikla srážkou s jinou planetou, zjistili vědci
Planeta Země je směsí původní zárodečné planety a planety Theia. Tato dvě vesmírná tělesa se před miliardami let srazila, roztavila a spojila v útvar, který známe dnes a na němž žijeme. Ze zbytků vymrštěných do okolí po srážce se na oběžné dráze Země vytvořil satelit, jemuž říkáme Měsíc.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 2.2.2016 v 10:14, zobrazit podobné
Recenze: Zejtra napořád v hlavě do zítřka nezůstane
Filmovému debutu cestovatele a spisovatele Rudolfa Havlíka schází osobitost
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.7.2014 v 11:05, zobrazit podobné
Nejstarší organickou barvou planety Země je jasně růžová
Australští vědci našli nejstarší barvu planety Země. Barvivo neboli pigment je jakákoli látka, která dokáže odrážet zpět určitou část světelného spektra. Tu, kterou odráží, vnímá oko jako barvu. Nejstarším organickým pigmentem naší Zemi je podle australských vědců jasně růžová. Je minimálně 1,1 miliardy let stará.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 16.7.2018 v 19:14, zobrazit podobné
Neuvěřitelné taneční vystoupení, jako z jiné planety...
Tohle je talent od boha! Tito lidé cítí rytmus jako nikdo jiný a jejich pohyby jsou jako z jiné planety. Koukněte se na jejich vystoupení a věříme, že budete v šoku, kam až lze tanec posunout. Pokud se vám video líbí, nezapomeňte ho sdílet mezi přáteli, děkujeme!
zdroj: bomba.cz, přidáno 7.4.2016 v 12:08, zobrazit podobné
Bytost z jiné planety opět úřadovala: Nejexcentričtější česká zpěvačka přirovnala Karla Gotta ke Klementu Gottwaldovi
Zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová (65) patří na české hudební scéně k našim nejvýraznějším umělkyním. Dáma, jež na sebe ráda upozorňuje bizarními kostýmy, které vypadají jako outfity bytostí z jiné planety, má specifické způsoby vyjadřování a velmi neotřelé názory a nápady.
zdroj: www.super.cz, přidáno 13.7.2018 v 20:02, zobrazit podobné
Lidé zrychlili změnu klimatu 170krát
Lidé dokázali za pár set let to, co se nepodařilo přírodě za čtyři miliardy roků předtím. Činnost člověka totiž od počátku průmyslové revoluce zrychlila globální oteplování 170krát. To je mnohem víc, než co dokázaly v dějinách planety Země jakékoli jiné přírodní síly.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 17.2.2017 v 18:14, zobrazit podobné
Na Zemi přistál balón s mimozemským životem, tvrdí vědec
Na povrch planety Země u Wakefieldu v anglickém hrabství West Yorkshire přistál balón se stopami života, které však ze Země nepocházejí.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 20.9.2013 v 11:14, zobrazit podobné
Země se řítí do katastrofy jako přehřátý skleník
Švédští vědci tvrdí, že je Země na pokraji katastrofického kolapsu kvůli globální změně klimatu. Horko, sucho a požáry tohoto léta nejsou výjimkou, která v historii planety nepředstavuje nic neobvyklého. Jsou důkazem, že i když se omezí emise skleníkových plynů, globální oteplování už je tak nastartováno, že se ze Země stane doslova vyhřívaný skleník neobyvatelný pro velkou část lidstva.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 9.8.2018 v 11:14, zobrazit podobné
Na Halloweena proletí kolem Země asteroid. Fanatikové věří, že nás zničí
Poslední říjnový den, kdy si anglofonní země budou užívat svátek duchů a přízraků známý jako Halloween, proletí kolem Země 2,5 kilometrů široký asteroid. Podle NASA však planetu mine v uctivé vzdálenosti větší, než je mezi ní a Měsícem. Patrný bude teleskopem a nesplní předpovědi náboženských fanatiků, kteří věří, že do naší planety udeří.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 22.10.2015 v 10:14, zobrazit podobné



TOPlist