Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 17.37 bodu na článek (97 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 15.1 bodu na článek (127 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 14.83 bodu na článek (18 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 6.895x, což odpovídá cca 359.771-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

RECENZE Když rodinné album ječí Mami!, smlouvá s osudem
Génius světového filmu Xavier Dolan předkládá ve snímku Mami! "rodinné album" plné hysterického křiku, vypjatých bouří smíchu, řady impulzivních rozhodnutí, okázalých gest a sprostých slov.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.11.2014 v 10:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 04. 11. 2014

Související články

Recenze: Proč? Ptá se stále dokola Glen Hansard. Nové album zní jako průvodce po nostalgii
Když se zpěvák a skladatel v létě plavil na lodi z Irska do Španělska, zrodilo se mu v hlavě album Between Two Shores.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.2.2018 v 08:05, zobrazit podobné
Herečka Irena Kačírková (†60): Na smrtelné posteli řekla dceři děsivé rodinné tajemství!
V pondělí to bylo 30 let, co navždy odešla krásná a osudem ztrápená herečka Irena Kačírková. Ta si předpověděla, že zemře na rakovinu a infarkt. A také se tak stalo. Když ležela na smrtelné posteli, prozradila své dceři Kristině Novotné velké rodinné tajemství.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 30.10.2015 v 10:03, zobrazit podobné
Rodinné album Venduly Svobodové: První společné foto s přítelem a synem je na světě!
Vendula Svobodová (40) si může své rodinné album rozšířit o novou fotografii. Minulý pátek se totiž vydala na charitativní akci se svým synem Kubíkem a svým novým přítelem Vladimírem Waasem (52). A právě tam vznikl jejich první společný snímek.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 11.2.2013 v 20:03, zobrazit podobné
Recenze: Debut Emmy Smetany není vyprázdněné album vyumělkované celebrity
Emma Smetana s vlastní kapelou vydává nápadité debutové album a naplno rozjíždí hudební kariéru.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.3.2016 v 10:04, zobrazit podobné
Kam se vrtne Leoš Mareš? Končí mu smlouva s TV Nova!
Moderátor už přemýšlí co bude dělat, až mu skončí tříletá smlouva s jeho mateřskou stanicí!
Celebrity v článku: Leoš Mareš
zdroj: showbiz.cz, přidáno 8.6.2012 v 10:49, zobrazit podobné
RECENZE Písničkář Sufjan Stevens nachází naději ve smrti
Recenze nové desky amerického písničkáře Sufjana Stevense, který vydal po pěti letech nové album Carrie & Lovell.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.5.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Lorde se raduje, tancuje i pláče. Melodrama je perfektní popové album
Zpěvačce Lorde bude 21 let. Album Melodrama je ve znamení cesty z dětského pokojíčku na taneční parkety a následně do dospěláckých vztahových rošád.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.6.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Z lidských dronů bombastických Muse čiší jen chlad
Nové album kapely Muse je jako akční velkofilm, kdy výbuchy letadel a honičky aut nahrazují sofistikované riffy a sáhodlouhá sóla, píše v recenzi na album Drones Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.6.2015 v 15:05, zobrazit podobné
Recenze: Ringova deska Give More Love zní jako příjemný večírek s přáteli
Starrovo album připomíná, jak je v dnešní době cenné, když někdo vytváří hudbu se takovým zaujetím a nadšením.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.9.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Mesiáška Nao započala hudební revoluci. Teď se musí odpoutat od svých vzorů
Britská zpěvačka je označována jako r'n'b vizionářka. Její první plnohodnotné album For All We Know toto označení potvrzuje, i když ne na sto procent.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 11.8.2016 v 10:05, zobrazit podobné



TOPlist