Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 18.45 bodu na článek (109 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 15.97 bodu na článek (144 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 14.53 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.269x, což odpovídá cca 431.465-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 
září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

RECENZE Markéta Pilátová hraje blues na dutou kost
Román Tsunami blues pluje na vlnách hudby, času a vody. Klíčovým a společným motivem je zde pohyb, a to jak fyzický, tak především pohyb ve vlastní paměti, vzpomínání a zapomínání.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.5.2014 v 00:05, prečteno: 7x

nejlepší články ze dne: 13. 05. 2014

Související články

Recenze: Nick Cave se před publikem v O2 areně obnažil na kost. Veřejnou tryznu zvládl skvěle
V písni Higgs Boson Blues si Cave za naléhavého šeptání kusu textu "cítíte tlukot mého srdce?" přitiskl dlaně nejbližších fanoušků na svůj hrudník.
Celebrity v článku: Nick Cave
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.10.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Rolling Stones přežili Fidela, málem zabili Trumpa a místo do důchodu odešli natočit blues
Britská kapela Rolling Stones vydala nové album bluesových skladeb. Čtveřice londýnských milionářů to „schytává“ za to, že se prý přetvařují a neumějí si představit utrpení starých bluesmanů. Ale jaká přetvářka? Když se Micku Jaggerovi předloni tragicky zabila partnerka, což to prokrista nebylo blues? píše ve své recenzi Daniel Konrád.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.12.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Krásná Markéta z Verony nafotila žhavé snímky: Je sexy víc než kdy předtím!
Poznáváte tuhle kost? Není to žádná profesionální modelka, ale 28 letá zpěvačka Markéta Jakšlová, kterou znají milovníci diskoték snad ve všech koutech České republiky.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 15.10.2013 v 23:03, zobrazit podobné
Recenze: Vrcholem festivalu Blues Alive byl souboj foukacích harmonik a nekonečný jam session
Celý koncert završilo nekonečné halekání muddywatersovského standardu Got My Mojo Working, při kterém publikum velmi dobře spolupracovalo.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.11.2017 v 20:05, zobrazit podobné
Sexy Markéta Hrubešová ve hře s Pepou Dvořákem, ukáže tenhle skvostný výstřih
Markéta Hrubešová(44) hraje v populární hře S pydlou v zádech královnu a vypadá opravdu luxusně!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 28.1.2017 v 14:49, zobrazit podobné
Hvězda Tváře Markéta Procházková se ztrácí před očima! Co se s ní děje?
Na otázku, v kolika muzikálech hraje, odpovídá: Ani nevím. Zpěvačka Markéta Procházková (31) jde z role do role. Ale pokud nezačne víc jíst, tak se brzy ztratí.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 5.4.2017 v 14:03, zobrazit podobné
Ve věku 89 let zemřel pianista Mose Allison. Jeho skladby ovlivnily jazz i blues
Na jihu Spojených států v úterý zemřel americký pianista Mose Allison, jedna z mála bělošských hvězd blues. Úmrtí 89letého jazzmana v noci na dnešek oznámila v prohlášení jeho rodina. Příčinu smrti podle agentury AFP ale neupřesnila. "Nikdy jsem si nemyslel, že hraji černošskou hudbu. Hrál jsem prostě muziku, tu, co jsem měl rád," vyprávěl Mose Allison před lety v jednom rozhovoru. Allison původem z Mississippi ovlivňoval jazz a zvlášť blues více než 50 let, ale jeho vliv zasahoval i do rocku. Jeho skladby totiž nahráli i hudebníci jako Van Morrison, Elvis Costello a The Clash. Jeho jednu z nejslavnějších skladeb, Young Man Blues, interpretovala britská skupina The Who.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.11.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Tonya Graves se vrací k blues, nové album vydá už za měsíc
Zpěvačka Tonya Graves vydá v polovině října své druhé sólové album Back To Blues. Nejde prý jen o návrat k milovanému žánru, ale i oslavu nezapomenutelného umění skladatelů a interpretů, kteří...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.9.2015 v 16:05, zobrazit podobné
Rozloučení s králem blues: Vzpomínali, jak sbíral bavlnu a četli dopis od Obamy
Stovky lidí se v americkém státě Mississippi přišly rozloučit s legendárním kytaristou B.B. Kingem, považovaným za krále blues. Mezi hosty pohřbu byla řada muzikantů či guvernér Kingova rodného státu. Ve smuteční řeči se vzpomínalo na to, že byl kdysi sběračem bavlny. Ze kterého se však stala hudební legenda!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 31.5.2015 v 06:03, zobrazit podobné
Legendární Steven Seagal: Už 3. července na Rock for People!
To je neuvěřitelná proměna: Z hubeného mistra bojových umění se během let změnil v tlusťocha, který hraje skvělé blues. A Steven Seagal (62) ho teď přijede zahrát i k nám! Tohle o něm možná nevíte, i když jeho akční fi lmy milujete!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 23.6.2014 v 00:03, zobrazit podobné



TOPlist