Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 24.44 bodu na článek (45 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 21.84 bodu na článek (98 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 16.41 bodu na článek (27 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.523x, což odpovídá cca 496.897-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 
prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431

Inzerce

RECENZE Empatie ke kusu masa ještě nikdy nebyla tak silná
Otrokářské drama 12 let v řetězech velmi působivě sahá až na nejposvátnější americkou maximu o soukromém majetku. A zdobí je skvělé herecké výkony.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.1.2014 v 18:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 23. 01. 2014

Související články

Po tomhle videu se prý stanete vegetariány! Kus masa stále pulzuje!
Tak tohle video je pořádný horor! Asi jste zvyklí na to, že třeba kapr sebou po zabití ještě chvíli mrská, ale kus masa z kusu, který byl poražen třeba před pár dny?
zdroj: showbiz.cz, přidáno 1.7.2015 v 16:49, zobrazit podobné
To je k nevíře. Bílá ještě nikdy neudělala to, co je pro jiné celebrity zcela běžné
Zpěvačka Lucie Bílá (47) se pohybuje v šoubyznysu už třicet let, a tak by se mohlo zdát, že má zkušenosti prakticky se vším. O to větší pro nás bylo překvapení, když nám Zlatá slavice prozradila, že ještě nikdy v životě nebyla na módní přehlídce. Dokonce se ještě nikdy nezúčastnila prezentace své dvorní návrhářky Liběny Rochové, a to s ní spolupracuje už čtrnáct let.
zdroj: www.super.cz, přidáno 24.4.2013 v 19:02, zobrazit podobné
PLAVKY, ZADEČEK, BRADAVKY… Jessica Alba nebyla nikdy víc sexy!
Kdyby si bohové měli vybrat partnerku mezi lidmi, mnozí by jistě sáhli právě po ní. Bezchybná Jessica Alba (33) nafotila erotickou sérii snímků pro magazín Maxim. A víc sexy snad ještě nikdy nebyla!
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 22.8.2014 v 19:08, zobrazit podobné
Recenze: Tvůrci Selského rozumu nenašli silný koncept. Dokument je jen setkání Babišových odpůrců
Režisérům chybí empatie vůči lidem s jiným názorem - Babišovým voličům. Jim se Zuzana Piussi v pozadí audiozáznamu ostatně otevřeně posmívá.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.9.2017 v 16:05, zobrazit podobné
Takový kus se téhle známé české krásce málem nevešel do pusy!
Moderátorka a česká kráska Kláda Doležalová měla velké problémy strčit ho do pusy. Řeč je o kusu masa, které mimo jiné prodává nové, prestižní lahůdkářství.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 21.10.2015 v 17:18, zobrazit podobné
Recenze: Jessie Wareová míří do Prahy v pozici popové hvězdy. Její hudba nikdy nebyla přístupnější
Mateřství, manželství, pauza od koncertování. Tolik stačilo, aby se zpěvačka vrátila k nahrávání s touhou projevit své emoce jednodušeji než dřív.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.10.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Jessie Wareová míří do Prahy v pozici popové hvězdy. Její hudba nikdy nebyla přístupnější
Mateřství, manželství, pauza od koncertování. Tolik stačilo, aby se zpěvačka vrátila k nahrávání s touhou projevit své emoce jednodušeji než dřív.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, zobrazit podobné
Z tohohle kusu haraburdí vytvořil něco naprosto senzačního. Milovníci formulí, zpozorněte! - Pokud milujete auta a práce vám nesmrdí, splnit si svůj sen můžete vlastně i vy. Stačí k tomu jen pevná vůle a kus tohohle haraburdí.
Myslíte si, že z těchto kusů zrezivělých tyčí už nemůže vzejít nikdy nic ucházejícího? Posted by Bomba.cz on Tuesday, August 9, 2016 Velká chyba. Posted by Bomba.cz on Tuesday, August 9, 2016 Příspěvek Z tohohle kusu haraburdí vytvořil něco naprosto senzačního. Milovníci formulí, zpozorněte! pochází z Bomba.cz
zdroj: bomba.cz, přidáno 14.8.2016 v 12:09, zobrazit podobné
To je proti přírodě: Krainové bude čtyřicet a ještě nikdy nevypadala lépe
Nejen muži, ale i některé ženy zrají s věkem jako víno. Důkazem je modelka Simona Krainová (39) , která sice před měsícem oslavila devětatřicáté narozeniny, ale snad ještě nikdy nebyla krásnější. Když se v Ostravě otevíralo obchodní centrum, jehož tváří se stala, vypadala jako ztělesnění antické bohyně.
zdroj: www.super.cz, přidáno 24.3.2012 v 13:02, zobrazit podobné



TOPlist